Bu parçayı nerden bulurum Ref. No var ( Resimli )

Bence edemez . Renoda ki işini bıraktı diye biliyorum . Panpa .

Zor değil gidip Renodan bu parçayı isteyeceksiniz . Size programdan söyleyecek kaç kaat olduğunu :)

Aa bilmiyodum kanka he şimdi öğrendim :/ Renault nerede varki burada bana yakın öğrenebilceğim ama gerek yok bence servisine felan gitmeye 70 150 arası bişey istiycekler eminim ebayde 8 dolar :D gümrüğe takılmazsa aslında gelen olsada keşke aldırabilsek yav paypal hesabı olan alışveriş yapan hazır bir tanıdığımızda yokki alalım

Ebayda Bu İşi Halledecek Olan ; Resatsirin ve cliocup172 Arkadaşlarimizdir. Kendileri Sürekli Alişveriş Yapiyorlar Emre Bir Mesaj At İstersen Serkana ( Cilocup172 ) O Sana Yardimci Olucaktir.. :eyv :eyv

Sağol Tayfun kardeşim teşekkür ederim yardımın için :) Aklımda bir proje var bakayımda ona göre mesaj atıcağım :)

Sağol Tayfun kardeşim teşekkür ederim yardımın için :) Aklımda bir proje var bakayımda ona göre mesaj atıcağım :)

Bizede Haber Ver Alicak Olursan , Toplu Sipariş Geçelim :eyv :eyv

Bu parça bende standart olarak var ama olmasaydı belki bazılarınız hatırlar eskiden taksi şöförleri buna benzeyen siyah bir gözlük kapını taksilerin ön gögüse yapıştırırdı, ben ondan alır ve oraya bağlardım aklımdan geçen 5 tl gibi bir tutar yeter artar bile :eyv

sanayiden çıkmayıdan alacaksınız.
megane 1 rxi de var ondan.
megane scenictede olabilir

Bizede Haber Ver Alicak Olursan , Toplu Sipariş Geçelim :eyv :eyv

Bu parça bende standart olarak var ama olmasaydı belki bazılarınız hatırlar eskiden taksi şöförleri buna benzeyen siyah bir gözlük kapını taksilerin ön gögüse yapıştırırdı, ben ondan alır ve oraya bağlardım aklımdan geçen 5 tl gibi bir tutar yeter artar bile :eyv

sanayiden çıkmayıdan alacaksınız.
megane 1 rxi de var ondan.
megane scenictede olabilir

Bakın ne buldummmmm :)))
http://www.opelgm.com/Opel-Astra-H-Gozluk-Kabi-GM,PR-1966.html

Opel'ci kullanıcılar gördüğüm kadarı ile bu ürünü sipariş edip montajını yapmışlar böyle bilgiye ulaştım uygunda :) Bende 5 10 liralık gözlük kabı alıp kullanmayı düşündüm ama bu orjinalimsi durur , bizim pejonun tavan renginede uyumlu :)

Geri