Bu parça niye boşta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azado7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yağ damıtma hortumuna benziyor, biraz terleme normal olsa da aşırısı zararlı, ayrıca o motorun hali ne öyle, kaç senedir temizlik görmemiş... :)

Tamam abi. Tesekkurler... Sana zahmet foto atabilme sansin var mi ?
Senin aracında o boşta duran yer benim araçta yok. Hortum ise aynı yerlere takılı . O yağlanma ise fazla yağ konulmuş ise motora o sebepden yağın fazlasını atmaya çalışmış olabilir. Motoru bir temizlet yada hava tutsunlar
1. Resimdeki yeşil yuvarlak içine aldığın yer benim araçta yok.

Yağ damıtma hortumuna benziyor, biraz terleme normal olsa da aşırısı zararlı, ayrıca o motorun hali ne öyle, kaç senedir temizlik görmemiş... :)

Ustam hangi ustaya goturduysem temizleme dediler :) bende dokunmadim. Aracim euro4 motor 6 ileri 105 bg lik bakimda 5 litre 5w40 elfin moligraf f1 yagi konuldu. Onceden evulation konulmustu.

Senin aracında o boşta duran yer benim araçta yok. Hortum ise aynı yerlere takılı . O yağlanma ise fazla yağ konulmuş ise motora o sebepden yağın fazlasını atmaya çalışmış olabilir. Motoru bir temizlet yada hava tutsunlar
1. Resimdeki yeşil yuvarlak içine aldığın yer benim araçta yok.

Boşta duran parçanin isminide bulamadim :) bazi araclaclarda hava filtresinden gelen hortum o parcaya gidiyor. Bende ise yag karterini havalandirmaya gidiyor. Ancak parca bosta :) fazladan mi koymuslar anlamadim. Bazi araclarda orda gaz kelebegi var.

Egr valfine giden hortum gibi geldi bana...bazı dizel araçlarda egryi iptal ediyorlarmış filan..ama yinede çok iyi bilen usta bulursan sor bir

Geri