şehiriçi kullanılmış olsa bile dizel için değer çok yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kış şartları bu kadar artırmaz, varıpta 30 cm karın içinde yaşamıyorsun, bulunduğun yer de -20 değil.
Anlık yakıt tüketimini kontrol et, rahat bir devirde yakıt tüketim değerlerini bir kağıda yaz, bize paylaş.
Mesela, 2.viteste 2k devirde ilerlerken, 3.vites 3k da ilerlerken değerleri yaz. Ona göre sıkıntı varmı hep beraber karar kılalım.
Kolay gelsin.
eylül ekim gibi sıcak aylarda aynı güzergah ortalamanız kaçtı?
2000 devirde vites değiştirmeyi ben doğru bulmuyorum, vites atma devrinizi 2500 üstüne alsanız motor sıhhati namına iyi olur. yüksek devir gibi çok düşük devirde yakıtı etkiler
kesinlikle katılıyorum motora az yaktırıcam diye motorunuza zarar vermeyin araç ne arzu ediyosa ne istiyosa o![]()
5binde tork bitiyor zatenolmadı 5binde atalım ) qw
yok 5000 ine zorlayın yazmadım ki zaten dikkat ederseniz 2500 dizel için çook güzel bi aralık ama 2000 devir benzinde olsa dizelde bence düzgün bi geçiş aralığı sağlamaz vites değişimlerinde 2000 den atıldığı zaman birazda yavaşsanız yokuşunuzda varsa senkronizasyon kaçıyortork bitene kadar demedim araç ne isterse dedim
aracınız bi orkestra sizde şefisiniz aklınıza yatan neyse siz öyle kullanın
![]()
yok 5000 ine zorlayın yazmadım ki zaten dikkat ederseniz 2500 dizel için çook güzel bi aralık ama 2000 devir benzinde olsa dizelde bence düzgün bi geçiş aralığı sağlamaz vites değişimlerinde 2000 den atıldığı zaman birazda yavaşsanız yokuşunuzda varsa senkronizasyon kaçıyortork bitene kadar demedim araç ne isterse dedim
aracınız bi orkestra sizde şefisiniz aklınıza yatan neyse siz öyle kullanın
![]()