Bu ne Kadar Yakıt yakmaktır Yahu ?

şehiriçi kullanılmış olsa bile dizel için değer çok yüksek.

Kış şartları bu kadar artırmaz, varıpta 30 cm karın içinde yaşamıyorsun, bulunduğun yer de -20 değil.
Anlık yakıt tüketimini kontrol et, rahat bir devirde yakıt tüketim değerlerini bir kağıda yaz, bize paylaş.

Mesela, 2.viteste 2k devirde ilerlerken, 3.vites 3k da ilerlerken değerleri yaz. Ona göre sıkıntı varmı hep beraber karar kılalım.

Kolay gelsin.

evet mantıklı bir yaklaşım.

Bende 65 hp var bende o yakıtları gördüm bir ara düşer

eylül ekim gibi sıcak aylarda aynı güzergah ortalamanız kaçtı?
2000 devirde vites değiştirmeyi ben doğru bulmuyorum, vites atma devrinizi 2500 üstüne alsanız motor sıhhati namına iyi olur. yüksek devir gibi çok düşük devirde yakıtı etkiler

eylül ekim gibi sıcak aylarda aynı güzergah ortalamanız kaçtı?
2000 devirde vites değiştirmeyi ben doğru bulmuyorum, vites atma devrinizi 2500 üstüne alsanız motor sıhhati namına iyi olur. yüksek devir gibi çok düşük devirde yakıtı etkiler

kesinlikle katılıyorum motora az yaktırıcam diye motorunuza zarar vermeyin araç ne arzu ediyosa ne istiyosa o :)

kesinlikle katılıyorum motora az yaktırıcam diye motorunuza zarar vermeyin araç ne arzu ediyosa ne istiyosa o :)

5binde tork bitiyor zaten :) olmadı 5binde atalım ) qw

1.5 dci için bu ortalama biraz yüksek tabi,birde bunun gibi yaksa gider arabayı yakarıdın heralde... :)

545239_10151361211034521_1611398658_n.jpg

5binde tork bitiyor zaten :) olmadı 5binde atalım ) qw

yok 5000 ine zorlayın yazmadım ki zaten dikkat ederseniz 2500 dizel için çook güzel bi aralık ama 2000 devir benzinde olsa dizelde bence düzgün bi geçiş aralığı sağlamaz vites değişimlerinde 2000 den atıldığı zaman birazda yavaşsanız yokuşunuzda varsa senkronizasyon kaçıyor :) tork bitene kadar demedim araç ne isterse dedim :) aracınız bi orkestra sizde şefisiniz aklınıza yatan neyse siz öyle kullanın :)

yok 5000 ine zorlayın yazmadım ki zaten dikkat ederseniz 2500 dizel için çook güzel bi aralık ama 2000 devir benzinde olsa dizelde bence düzgün bi geçiş aralığı sağlamaz vites değişimlerinde 2000 den atıldığı zaman birazda yavaşsanız yokuşunuzda varsa senkronizasyon kaçıyor :) tork bitene kadar demedim araç ne isterse dedim :) aracınız bi orkestra sizde şefisiniz aklınıza yatan neyse siz öyle kullanın :)

çok güzel açıklamışsın tebrik ederim

güzel açıklamışsın katılıyorum.
bende 105 bg 6 vites kullanıyorum. 2000 devir vites atarsan devir 1400 lere iner motor kendisini toplayana kadar yakıtın, kurumdan turbo, mazot pompan hepten etkilenir

Geri