Bu Lagunalar neden ucuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence öyle abartilcak bi ucuzlugu yok arabanın normal fiyat bu fiyatlara güzel arabalar var ayrıca megan birlerle bu lagunalar arasında 200 kg azımsanmick bi fark var ve lagunalar daha agır 1125 kg megan1, 1355 kg laguna

laguna rxe 2,0 480 tane ilanı var bu aracı neden bu kadar satmak istiyorlar.... herkez pişmanmı acaba

neden pişman olsunlar 2009 2010 model bmw 3 serisinnde yaklaşık 448 tane var bu şekilde değerlendirmeyin bence

Hiç yazıyı okumadan gördüm bel altı boyallı. Fiyat uygun benle takasa girmek istese girmem :D

Laguna Tutulmadı Nedense O Yüzden Fiyatlar Düşük Son Kasa Lagunalar Bile 33 Bin liraya Alıcı Bekliyor Galerilerde Diesel Hemde

laguna yı almadan önce bende ön yargılıydım bu araçlara ama yinede aldım.iyikide almışım,Laguna'yı bilmek yaşamak lazım diye düşünüyorum.binersin inmesi zor gelir.parça sı abartıldığı kadar pahalı değil kardeşim.eğer bakımlıysa araç sanayiinin yolunu unutursun.

Fiyat uygun, durumu ve masrafı makulsa iyi alış veriş yapmış olursunuz.

geçen hafta 2005 model brc tuplu sedan 1.6 megane dınamıgı komsuya aldık 22 bıne araba çıçek gıbı

memleketimin hali içler acısı. 8 yaşında arabalara 20 21 milyarlar niye ucuz denir oldu :) bu ötv nin ben. elin gavuruna 20 milyara 8 yaşında laguna vereyim desen kafan mı güzel der.

Geri