İç kollar güzel olmuş abi benimkiler de çok kötü oldu boyamam lazım bi ara:eyv
Sağolasın Evet güzel oldu ilk önce zımpara sonra astar sonra zımpara sonra boya sonra tekrar zımpara ama ince pürüzleri gidermek için dış kapı çıtalarını da boyamayı düşünüyorum bi ara

Cepleri boyamadan önce çekmiştim sonra çekmeyi unutmuşum demekki yarın onların foto yu da koyarım

İç kollar güzel olmuş abi benimkiler de çok kötü oldu boyamam lazım bi ara:eyv

enes kardeşim şu ön logonun olduğu panjuruda aynı taktiklemi boyasak acaba ne yapsak nasıl olur ne dersin onuda kendim boyasam çok para istiyorlar :) onada plastik astarmı oluyor

.
20af68a149d4f99ee246d13791df2d90.jpg

Biraz dalgalanma oldu bi kat daha boya atınca buna ne yapayım olmadı sanki
Rüzgarlıydı hava ondan oldu

neden boyadın abi orayı. o boya dökülür bence

bu ala yeri nasıl düzeltirim neden böyle oldu acaba

Sprey boya abi bazı yerine çok bazı yerine az sıkınca dalgalanma yapar(çok yakından sıkınca da olur)
Düzelmesi için zımpara+tekrar boya şart. Katları ince atıp aralarında zaman koyarak 2-3 kat atarsan daha iyi olurdu. Dokusu pütürlü gibi dökülme olayına bişey diyemem
Alan büyük olduğu için hatayı çabuk belli etmiş. Panjuru araç rengi istiyosan boyattır gitsin abi. Fazla tecrüben yoksa spreyle metalik boya atmak biraz zor iş boyasıydı verniğiydi. Olmaz demiyorum ama istediğin gibi parlamaz

Sprey boya abi bazı yerine çok bazı yerine az sıkınca dalgalanma yapar(çok yakından sıkınca da olur)
Döküleceğini sanmam ama düzelmesi için zımpara+tekrar boya şart. Katları ince atıp aralarında zaman koyarak 2-3 kat atarsan daha iyi olurdu
Bugün bindim pantolona bulaşmış cepten galiba saNki leke olmuş ona yordum

11760319_10207158960762050_227558825298525812_n.jpg

Tamponları aynaları boyattırdım ben de

Geri