Bu Forumun üyesi olduğumdan gurur duyuyorum .

Hayır forum ortamında bir sorun olmadı . Şahsi sorun yüzünden forumdanda soğudum :) Tartışma üslubu olmalı düşünce özgürlüğü var kimse buna bişey diyemez tabiki ama ben bunu tutuyorum , şunu tutanlar şöyledir . Heleki bunu eş dost abi dediklerimiz söylüyorsa eyvallah bakmam arkama işim olmaz :) Kendi partisini sevmesine saygı duyarım ama sevmediği partiyi tutan insanlara yakıştırma yapılmamalı . . :)

Birdaha o foruma girmeyerek yanlış bi yola gittiğimi düşünmüyorum , alnım dik önüme bakıyorum burada iyiyim ben :)

evet haklısın. Tartışma üslubu çok önemli. Benimde abi dediğim, kardeşim dediğim kişiler benim düşünceme hakaret edici söylemler kullanıyor. Kırıcı oluor, incitiyor, soğutuyor. Savun ama hakaret etme. Ama o kadar çok hakaret edici mesajlar yayınlanıyor ki insan patlıyor sununda. Bu da psikolojik bir gerçek :) "Kendi partisini sevmesine saygı duyarım ama sevmediği partiyi tutan insanlara yakıştırma yapılmamalı"...... bence de her kesim bu sözü aklının bi köşesine yazmalı :eyv

RFC Büyük Bir Forumdur Eee Hali İle Bir Çok Üyesi Vardır, İnsanın Olduğu Yerde Görüş Ayrılıkları İlla Olur Tatlı Atışmalar İllaki Olur Lakin Bu Forumda Öyle Kolay Kolay Asan Kesen Adam Bulunmaz Herkes Mantığını Kullanarak Yazar Eder - Konuşur. Başka Forumlar Otomobil Markasının Değil'de Fetonun Alt Forumu Gibi Olmuşlar ( Hoş Zaten Öyleler İdi ) Genelde Forumlar Şeriat İle Yürütülür Tahmini 5 - 15 Kişi Arası Bir Yönetim Vardır Bu Adamlar Kendilerini Sözüm Onlara '' İlah '' Sanırlar. Çok Şükür Bizim Forumumuz Bu Yönden Sıkıntısız Vesselam :eyv

Bu tür olaylar forumlara taşınırsa tartışma kaçınılmaz. (forum ortamında tartışıldı mı veya konusu açıldı mı bilmiyorum) Ama face ortamında sözde çevreciler istedikleri gibi şeyler yazıp paylaşım yapıyorsa, paylaşım yapmak diğerlerinin de en doğal hakkı. Ayrımcılık foruma kaybettirir, başka bişey olmaz...

aynen oyle forumda kayip olur sadece bence geregi yok siyasi tartismalarin biri bisey soyler yanlis anlasilir belki kufurler... en sonunda forumdan uzaklastirilirlar.

Yorumlarınıza katılıyorum fakat yanlış anlaşılma olmasın . Diğer forumla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ben, forum sahibinin sosyal medyada yaydığı karşıt partiyi partiden ziyade biz yürüyüşcüleri vatan haini olarak görmesi . Gurur incitici bana kalırsa , bu tip adamlar yüzünden yürüyüşte başka bir boyut kazanmış durumda .

Bende direnişcilere vatan hainidirler diyen bi adamın forumunda mesaj yazıp , konu açıpta forumunun reklamını yapamam kusura bakmasınlar :)

​Aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim:eyvBizim ortamda siyaset yapmıyoruz özellikle parti ismi vererek;)Hepimiz birbirimize düşüncelerimize saygılıyız,aktif kalmanız dileklerimleroadfox

Son olaylar çok değişik biçimde ilerliyor .
Kafam allak bullak oldu :S

1. Polislere küfür ediyorlar .
2. pkk llı şerefsizler bu olaylardan kendine pay çıkartmaya çalışıyor .
3. Siyasi partinin lideri birisi var , gitti hemen halkın bu protestosuna sahip çıkmak istedi . ( Amacı çook farklı )
4. Bir çok yalan haber var deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum .
5. Çok bilmiş vatandaşlar , bunlar şerefsiz bir gurup zaten .
6. Örnek vermek gerekirse Atamız'ın Portresinin yanında şerefsiz bir gurubun bayrağı açılmış , buda akıllarda soru işareti bırakmak için .

Bütün yorumları dikkatle okudum. Gerçekten saygı çerçevesinde yapılan hepsi mantığıma uygun fikirlerinizi paylaşmışsınız. Hepsine katılıyorum. Aslında bu olan olaylar hakkında kendimce konuşmama kararı almıştım. Mantığımda düşündüklerimin içimde kalmasına müsaade etmiyor. Bende iki kelam edeyim dedim yüksek müsaadelerinizle.
Eminim hepimiz bir şekilde tarihi severiz değil mi? Benim bu yaşıma kadar yaşadıklarım bana şunu öğretti. Şu kısa fani dünyada aslında bugün yaşadıklarımızın hepsi dünün tekrarları...
Yakın tarihte Vatanımızda yaşadıklarımız (ihtilaller, 72 ile 81 arasındaki dönem) hemen hepsi birer planlı ve sistematik şekilde hazırlanmış olaylar silsilesi idi.(yakın zamanda Libya, Irak, Afganistan vb.) O kuşağın gençleri nedense o dönemde bu gibi olaylara alet oldular. Ve daha da acısı bunları bizlere yaptıranlar rahat koltuklarında oturarak gururla çevirdikleri filmleri izlediler. Olanların filmlerden bir tek farkı yaşananlar tamamen gerçekti. Mermiler gerçek, ölümler gerçek, kavgalar gerçekti.
O sayfalara şöyle hızlı bir şekilde göz atarsak neyi görürüz. Aslında basit, gelecekteki halimizi... İşte burada bize düşen görev (nacizane fikrimdir) Hemen önümüzde olan her olaya balıklama atlamayalım. Önce bir ölçüp, tartıp, inceleyip ondan sonra ne yapacağımıza karar vermemizin daha doğru olacağını değerlendiriyorum. Bu şekilde yaparsak ne kötülerin eline alet oluruz nede doğruların arkasından vururuz.
İnsanlar oldukça fikirler olacaktır, fikirler oldukça dünya gelişecektir. Biz sadece doğru ve yanlışı, siyah ve beyazı (şunu da unutmamak gerekir hiç kimse kendi fikrinin siyah veya yanlış olduğunu söylemez) ayırt ederken dikkatli olalım. Çünkü bizler bu zamane sahnesinde yaşıyoruz. Yarın çocuklarımız bu sahnede rol alacaklar.

Adamsın emre abi helall güzel şeyler yazmışsın.. :eyv

​Helal olsun kardeşim.:bravo

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Belirteyim ki potestoculardanım bende yürüyüşteyim devamlı açıklamam gereken şeyleri söylersem yukarıdaki bir iki soruya cevap olucaktır . :)

Öncelikle belirteyim direnişçi olarak avm'ye karşıyım , çünki istiklal caddesi baştan sona mağaza insanlar o caddeyi gezerek dolaşıyolar mağazaları buna hiç gerek yok .
Olay nasıl bu boyuta geldi . Gezi parkında herkes uzanmış keyf yaparken ses gürültü yokken polis baskın yapıp çadırları ateşe vermesiyle başladı herşey . .

Bir direnişçi olarak çok şeye rastlıyorum gezide . Bugun taksimden beşiktaşa yürüdük . Beşiktaş'da dolmabahçe'de Toma'lar park halindeydi . Suratı kapalı direnişçi görünümlüler kaldırım taşlarını Toma'lara fırlattılar grup olarak onlardan alakasızca karşı tarafa geçtik . Bunları yapanlara bende küfrediyorum . . . Fakat kesinlikle bizim gibi direnişçiler değiller . . . Polisleri kışkırtıyolar . O araçlar bizim paralarımızla alınıyor , o polisler bizim polislerimiz . . .

Daha sonrasında taksim meydanında tgb ve işçi partisi grupları vardı herkes düzgünce yerinde fakat birde tam ortada bdp onca insanın içinde bayraklarını müziklerini açmış bunların amacı başka , polisi kışkırtanlar saldırtanlar bunlar . Sosyal medya çoğunluğu yalan dışarı çıkın gerçek görün . . . Polisin saldırısı ağır biçimde oluyor , emir kulu polis suçlu gözüksede gaz bombası at emri veriliyorsa insanların kafasına sık olarak verildiğini düşünmüyorum . . .

Yürümekden ayaklarımın üstüne basamıyorum ama gurur duyuyorum . Biz küfretmiyoruz , aşşağılamıyoruz , taş sopa atmıyoruz , polisle çatışmıyoruz . Sadece yürüyoruz !

Bu insanların bu kadar tepkisi bi parkdaki ağaçlar değildir , 19 mayısta özgürce yürüyememeleridir , 29 ekimi , 23 nisan'ı kutlayamamalarıdır . Özgürce TÜRK BAYRAĞI'nı açamamalarıdır bu yürüyüş . . . Saygılarımla :)

Özellikle belirteyim , hiç kimseye dargın kırgın değilim . Yürüdüğüm için vatan haini olarak görünüyo olmak gururumu incitti , tepkimi koymak istedim . Fakat belirtiyorum yinede kimseye kırgın değilim . . . Tepkimi koyduğum kişilerde yine abimdir , kardeşimdir başımın üstlerinde yerleri vardır . Keşke herkes herkesi içtenliğiyle sevip hoşgörü ile karşılayabilse görüşlerini düşüncelerini eminimki daha çok tek yürek olucağız :)

Geri