Yorumlarınız için çok teşekkür ederim . Belirteyim ki potestoculardanım bende yürüyüşteyim devamlı açıklamam gereken şeyleri söylersem yukarıdaki bir iki soruya cevap olucaktır .
Öncelikle belirteyim direnişçi olarak avm'ye karşıyım , çünki istiklal caddesi baştan sona mağaza insanlar o caddeyi gezerek dolaşıyolar mağazaları buna hiç gerek yok .
Olay nasıl bu boyuta geldi . Gezi parkında herkes uzanmış keyf yaparken ses gürültü yokken polis baskın yapıp çadırları ateşe vermesiyle başladı herşey . .
Bir direnişçi olarak çok şeye rastlıyorum gezide . Bugun taksimden beşiktaşa yürüdük . Beşiktaş'da dolmabahçe'de Toma'lar park halindeydi . Suratı kapalı direnişçi görünümlüler kaldırım taşlarını Toma'lara fırlattılar grup olarak onlardan alakasızca karşı tarafa geçtik . Bunları yapanlara bende küfrediyorum . . . Fakat kesinlikle bizim gibi direnişçiler değiller . . . Polisleri kışkırtıyolar . O araçlar bizim paralarımızla alınıyor , o polisler bizim polislerimiz . . .
Daha sonrasında taksim meydanında tgb ve işçi partisi grupları vardı herkes düzgünce yerinde fakat birde tam ortada bdp onca insanın içinde bayraklarını müziklerini açmış bunların amacı başka , polisi kışkırtanlar saldırtanlar bunlar . Sosyal medya çoğunluğu yalan dışarı çıkın gerçek görün . . . Polisin saldırısı ağır biçimde oluyor , emir kulu polis suçlu gözüksede gaz bombası at emri veriliyorsa insanların kafasına sık olarak verildiğini düşünmüyorum . . .
Yürümekden ayaklarımın üstüne basamıyorum ama gurur duyuyorum . Biz küfretmiyoruz , aşşağılamıyoruz , taş sopa atmıyoruz , polisle çatışmıyoruz . Sadece yürüyoruz !
Bu insanların bu kadar tepkisi bi parkdaki ağaçlar değildir , 19 mayısta özgürce yürüyememeleridir , 29 ekimi , 23 nisan'ı kutlayamamalarıdır . Özgürce TÜRK BAYRAĞI'nı açamamalarıdır bu yürüyüş . . . Saygılarımla
Özellikle belirteyim , hiç kimseye dargın kırgın değilim . Yürüdüğüm için vatan haini olarak görünüyo olmak gururumu incitti , tepkimi koymak istedim . Fakat belirtiyorum yinede kimseye kırgın değilim . . . Tepkimi koyduğum kişilerde yine abimdir , kardeşimdir başımın üstlerinde yerleri vardır . Keşke herkes herkesi içtenliğiyle sevip hoşgörü ile karşılayabilse görüşlerini düşüncelerini eminimki daha çok tek yürek olucağız