Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MaşAllahı var. Yalnız şahsi görüşüm tabi bu, ön lip hoş durmuyor. Üniversal 7 cm lip daha hoş olur ya da imkan varsa bi RS tamponu.![]()
Sorun değil kardeşim ama bir fikrim yok.Teşekkürler. Ön tamponu bende RS düşünüyordum. Fakat bütçe bu şekilde oldu ama tabi bu ön lipte biraz maliyetli oldu açıkçası. ufak tefek İstanbul trafiğinin sürtünmeleri var ama genel olarak iyi durumda tabi boya yok araçta
Ön ekle ilgili ilk kez olumsuz yorum aldım o 7cm lipleride pek hoş bulmadığımdan yaptırdım yoksa cupra lip takacaktım
. Arka ekten daha masraflı oldu diyebilirim. Hatta RS tampon alcak olsam bunu altına taktırırdım diyordum
. Ayrıca chip ne kadar faydalı olur öneri bekliyorum. Araç 1.5dCi. Birde ruhsatta araç 80kw olarak geçiyor bu da çevirdiğimiz zaman 107hp tekabül ediyor motorda oynama yok. 85likten başka 100lük motorlar oldğunu duymuştum birde sceniclerdeki 106lıklar var galiba 2005 model araç tam gücü ne kadardır? Çok soru oldu k.bakmayın
![]()
Teşekkürler. Ön tamponu bende RS düşünüyordum. Fakat bütçe bu şekilde oldu ama tabi bu ön lipte biraz maliyetli oldu açıkçası. ufak tefek İstanbul trafiğinin sürtünmeleri var ama genel olarak iyi durumda tabi boya yok araçta
Ön ekle ilgili ilk kez olumsuz yorum aldım o 7cm lipleride pek hoş bulmadığımdan yaptırdım yoksa cupra lip takacaktım
. Arka ekten daha masraflı oldu diyebilirim. Hatta RS tampon alcak olsam bunu altına taktırırdım diyordum
. Ayrıca chip ne kadar faydalı olur öneri bekliyorum. Araç 1.5dCi. Birde ruhsatta araç 80kw olarak geçiyor bu da çevirdiğimiz zaman 107hp tekabül ediyor motorda oynama yok. 85likten başka 100lük motorlar oldğunu duymuştum birde sceniclerdeki 106lıklar var galiba 2005 model araç tam gücü ne kadardır? Çok soru oldu k.bakmayın
![]()
Çok teşekkürler sıradaki hedefim sizin gibi rs almak inşallah olurAracın maşallahı var![]()