Bu da bizim DragonKnight

samet.greywolf

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Umarım beğenirsiniz arka tarafta ufak bir tadilat ihtiyacı var. Yapıldıktan sonra fotoları atarım.
PicsArt_1424100012933.jpg

PicsArt_1424100190855.webp
PicsArt_1424100108200.jpg

MaşAllahı var. Yalnız şahsi görüşüm tabi bu, ön lip hoş durmuyor. Üniversal 7 cm lip daha hoş olur ya da imkan varsa bi RS tamponu.:eyv

MaşAllahı var. Yalnız şahsi görüşüm tabi bu, ön lip hoş durmuyor. Üniversal 7 cm lip daha hoş olur ya da imkan varsa bi RS tamponu.:eyv

Teşekkürler. Ön tamponu bende RS düşünüyordum :). Fakat bütçe bu şekilde oldu ama tabi bu ön lipte biraz maliyetli oldu açıkçası. ufak tefek İstanbul trafiğinin sürtünmeleri var ama genel olarak iyi durumda tabi boya yok araçta :D Ön ekle ilgili ilk kez olumsuz yorum aldım o 7cm lipleride pek hoş bulmadığımdan yaptırdım yoksa cupra lip takacaktım :D . Arka ekten daha masraflı oldu diyebilirim. Hatta RS tampon alcak olsam bunu altına taktırırdım diyordum :D. Ayrıca chip ne kadar faydalı olur öneri bekliyorum. Araç 1.5dCi. Birde ruhsatta araç 80kw olarak geçiyor bu da çevirdiğimiz zaman 107hp tekabül ediyor motorda oynama yok. 85likten başka 100lük motorlar oldğunu duymuştum birde sceniclerdeki 106lıklar var galiba 2005 model araç tam gücü ne kadardır? Çok soru oldu k.bakmayın :D

Teşekkürler. Ön tamponu bende RS düşünüyordum :). Fakat bütçe bu şekilde oldu ama tabi bu ön lipte biraz maliyetli oldu açıkçası. ufak tefek İstanbul trafiğinin sürtünmeleri var ama genel olarak iyi durumda tabi boya yok araçta :D Ön ekle ilgili ilk kez olumsuz yorum aldım o 7cm lipleride pek hoş bulmadığımdan yaptırdım yoksa cupra lip takacaktım :D . Arka ekten daha masraflı oldu diyebilirim. Hatta RS tampon alcak olsam bunu altına taktırırdım diyordum :D. Ayrıca chip ne kadar faydalı olur öneri bekliyorum. Araç 1.5dCi. Birde ruhsatta araç 80kw olarak geçiyor bu da çevirdiğimiz zaman 107hp tekabül ediyor motorda oynama yok. 85likten başka 100lük motorlar oldğunu duymuştum birde sceniclerdeki 106lıklar var galiba 2005 model araç tam gücü ne kadardır? Çok soru oldu k.bakmayın :D
Sorun değil kardeşim ama bir fikrim yok.:eyv

Merhaba ;

Araçin Maşallahi Var , Fakat Bende Öndeki Eki Begenmedim Diyebilirim.. :berbat :berbat

Araçiniz 100 hp lik , Chip uygulamasi yapabilirsiniz fakat , bunu sadece yazilimla değil egzozla , hava filtresi ile beslemeniz lazim tam güç alabilmek için... Rs tampon almayi hala düşünüyorsaniz benim fiber yaptirdiğim tamponum satiliktir ilginireniz görüşelim...

Hava filtresi k&n kutu içi performans serisi takmayı düşünüyorum egzoz için yaptırırken komple sistem yapacaktık fakat olmadı. Satılmazsa yaza doğru yaptırırım. Fiber tamponunuz iyi ama şu anlık pek düşünmüyorum. :) Ama düşünürsem aklımda, fiyat olarak iyi ve sadece boya yapılıp takılacak :D

Aracın maşallahı var :eyv

Maşallah.

ön tarafı begenmedım ama arka taraf özellikle egsozlar felan hoşuma gitti..

Geri