link paylaşabilirmisin bakalım nasıl bişey bu lipBugun sipariş ettim boyali 250 tl hesaplamalarima göre uyacak gibime geliyor hafta sonuna dogru gelir heralda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
link paylaşabilirmisin bakalım nasıl bişey bu lipBugun sipariş ettim boyali 250 tl hesaplamalarima göre uyacak gibime geliyor hafta sonuna dogru gelir heralda
Arka tarafı araç rengine mı boyadınız komple bagaj altı siyah plaka ışığı olan yerler siyah bende bunları sonradan mı boyadınız güzel olmuş
Lip degil bagaj ustu spoiler. Ön lip astra h lip kullaniyorum
Bende çok aradım ama bulamadımArka spoiler bizim grandtour araçlara nerden buldunuz hb araçlara var link verirseniz bende bakayım
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim farları istanbulda yaptirdim. Bmw f10 kasanin bi xenon mercegi var. Mercekte şeytan göz ve kenarlarinda halkalar var. Uzunlarda da led var ve mercekte selektör yapiyor uzunlar cok harika selektör gercekten pahabicilemez.Abi aracını yeni görüyorum farlara aşık oldum bi iletişime geçelim yahu. Ateş ediyor araba )
Dinamik ve nigt&day paketlerde bu sekilde orjinal boyalı oluyorArka tarafı araç rengine mı boyadınız komple bagaj altı siyah plaka ışığı olan yerler siyah bende bunları sonradan mı boyadınız güzel olmuş
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi