BU coupe ALINIRMI ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elverado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ARAÇ NASIL

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
temiz bi araca benzemiyor

Bende coupe hastası birisiyim ama siyah rengi bu arabada sevmiyorum şahsi görüşüm açık renk alırsan daha iyi olur sanki.. :)

O fiyatada daha iyileri bulunur gibime geliyor..

bu araç en az 10 aydır o sitede duruyor... hatta tuzla yada gebzenin arabası bu..!

istanbulda expertizi 100 tl ye yapan renault yetkili servisi var mı? ben maltepe cevizlide renault servisine yaptırayım dedim 500 tl istediler kartal sanayisinde 50 tl ye halletim o işi. bu araca gelince özelliklerine göre fiyatı yüksek full versiyonunu 12 bin tl ye aldım ama 2 ay bekledim düşürmek gerek birazda sabır

İşin düşerse haber ver ben yetkili serviste 100 TL ye komple expertiz yaptırırım..

İşin düşerse haber ver ben yetkili serviste 100 TL ye komple expertiz yaptırırım..

sağol dostum. o zaman çok ihtiyaç vardı ama kimseye ulaşamadık ileriki hedefim megane rs ama en az 4 yılı var :) Allah ömür verirse o zaman ararım seni

sağol dostum. o zaman çok ihtiyaç vardı ama kimseye ulaşamadık ileriki hedefim megane rs ama en az 4 yılı var :) Allah ömür verirse o zaman ararım seni

Daha genciz yahu. Allah uzun ömür versin

istanbulda expertizi 100 tl ye yapan renault yetkili servisi var mı? ben maltepe cevizlide renault servisine yaptırayım dedim 500 tl istediler kartal sanayisinde 50 tl ye halletim o işi. bu araca gelince özelliklerine göre fiyatı yüksek full versiyonunu 12 bin tl ye aldım ama 2 ay bekledim düşürmek gerek birazda sabır

Valla abi biz bi kaç defa arakdaşıma araba bakmaya gittik hep 100-120Tl verdik gerçi Peugeot 206'ydı ama 500TL keklemeye kalkmışlar oldu arabanın civatalarına kablolarınada altına üstünede expertiz yapıyorlarmış o serviste herhalde abartmışlar hemde baya bi milleti enayi yerine koyuyorlar sanırım 500TL değil millet BMW'ye 150-200TL'ye maksimum Expertiz yaptırıyor aman gözünüzü seveyim sakın kanmayın o tip servislere milleti soyuyorlar 500TL'ye arabayı triger seti vs bakımını yaptırırım full bakıma sokarım :) Adamlar ancak yerse hesabı çalışıyor demekki dikkatli olmak lazım bu tip soyguncu servislere karşı :)

arkadaşlar bakmaya devam ediyorum

arkadaşlar teşekkür ediyorum bu arabayı listemden kaldırıyorum

Geri