2 Ağu 2012 #21 mandalina Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 135 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Admine selam... Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selam kendilerine hep birileri selam söylüyor )
*USTA' Alıntı: Admine selam... Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selam kendilerine hep birileri selam söylüyor )
2 Ağu 2012 #22 zerqcool Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Kas 2011 Mesajlar 230 Tepkime puanı 0 Puanları 0 konuyu açan arkadaşı alo 183 e şikayet ederler valla.. insanları kadınlara karşı örgütlüyor diye.. malum kanunlarda pozitif ayrımcılık var artık
konuyu açan arkadaşı alo 183 e şikayet ederler valla.. insanları kadınlara karşı örgütlüyor diye.. malum kanunlarda pozitif ayrımcılık var artık
2 Ağu 2012 #23 mandalina Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 135 Tepkime puanı 0 Puanları 0 kanunda pozitif ayrımcılık akşam haberlerinede pek sık yansıyor
2 Ağu 2012 #24 bilalrx Bilgi Girilmemiş mandalina' Alıntı: kanunda pozitif ayrımcılık akşam haberlerinede pek sık yansıyor Genişletmek için tıkla ... evet çok pozitif olanlar ya hastanede ya karakolda, medyatık oluyolar...cenker
mandalina' Alıntı: kanunda pozitif ayrımcılık akşam haberlerinede pek sık yansıyor Genişletmek için tıkla ... evet çok pozitif olanlar ya hastanede ya karakolda, medyatık oluyolar...cenker
2 Ağu 2012 #25 mandalina Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 135 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: evet çok pozitif olanlar ya hastanede ya karakolda, medyatık oluyolar...cenker Genişletmek için tıkla ... tabutlarıda söylemek lazım son günler moda oldu
bilalrx' Alıntı: evet çok pozitif olanlar ya hastanede ya karakolda, medyatık oluyolar...cenker Genişletmek için tıkla ... tabutlarıda söylemek lazım son günler moda oldu
2 Ağu 2012 #27 mandalina Bayan Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 135 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: herşeyin fazlası zarar demek kine...:slccenker Genişletmek için tıkla ... en iyisi sanırım eşitlikte karar kılmak sanırım pozitif olmaya alışmadık
bilalrx' Alıntı: herşeyin fazlası zarar demek kine...:slccenker Genişletmek için tıkla ... en iyisi sanırım eşitlikte karar kılmak sanırım pozitif olmaya alışmadık
15 Ağu 2012 #28 clio_34 Çiğdem Hoca, Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 2,477 Tepkime puanı 7 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Çiğdem hocada böyle yapsın arabasını... Genişletmek için tıkla ... hehe hayatım boyunca bu kadar makyaj malzemem olmadı benim (küçük emrah ses tonuyla) alyansım bile beyaz altın kıhkıh
speedmann' Alıntı: Çiğdem hocada böyle yapsın arabasını... Genişletmek için tıkla ... hehe hayatım boyunca bu kadar makyaj malzemem olmadı benim (küçük emrah ses tonuyla) alyansım bile beyaz altın kıhkıh