- Konuyu Başlatan
Emmi yorum bile yapmadı Anadolu yakası olsa hemen yazardı emmiyi kınıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil abiyi de kaciralim havaalanindan qw
ŞŞiiiişşttt ağzınıza biber sürerim sizin ben hala çalışıyorum iş yerimide biliyorsunuz gelip alırsanız akşam yemeğimide ısmarlarsanız neden olmasın...qwEmmi yorum bile yapmadı Anadolu yakası olsa hemen yazardı emmiyi kınıyorum
bizde küslük olmaz abi beklerizİyi eğlenceler beyler,aranızda olacak bir iki kişiye kızmamış olsam bende gelirdim bu akşam yanınıza...
Gelip alma kısmı bana ters tarafdasın abi ama yemek konusunda ne demek ayıp ediyorsunŞŞiiiişşttt ağzınıza biber sürerim sizin ben hala çalışıyorum iş yerimide biliyorsunuz gelip alırsanız akşam yemeğimide ısmarlarsanız neden olmasın...qw
Gel gel bende bi avuç biber ayarlıyorum sürecem ağızlarına, kalanıda sen sürersin kızdıklarına...İyi eğlenceler beyler,aranızda olacak bir iki kişiye kızmamış olsam bende gelirdim bu akşam yanınıza...
Siteye hakaret edeni facebook ta beğenene biber de kafi gelmez kardeşim,anlayan anlasın artık...Gel gel bende bi avuç biber ayarlıyorum sürecem ağızlarına, kalanıda sen sürersin kızdıklarına...
bekleriz kardesimvalla akşam bir yere söze var iptal olursa gelmek isterim.
Facebook book'u çıkmış be abiSiteye hakaret edeni facebook ta beğenene biber de kafi gelmez kardeşim,anlayan anlasın artık...