Broadway ön çamurluklara sinyal lambası takılabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu broadway gibi mesela ...Ön çamurluklara sinyal lambası takmışlar.Çok şekil olmuş bence.

Dediğim gibi yapılamayacak diye bir şey yok,azim varsa gerisi gelir...:eyv

Şöyle bir şey takılabilir mesela.Ayrıca aracın orjinalliği bozulurmu diye korkuyorum.Ama gözede hoş geliyor.Bunun gibi bir çamurluk sinyali fena olmaz bence.

Bütün iş çamurluğu bozmadan düzgünce delecek bir kaportacı bulmakta,elektrik işi en kolayı...

resimdeki broadway sinyalde olmasa şekil duruyor :)

iyi bir ustaya güzel bir işçiliklle yaptırrsan ndn olmasın ;) güzel durr

tamamen ustaya kalmıs bir durum mesela ben bu hafta aracımda yanlarda sinyal var olmasına rağmen, yan sinyalleri ve farlardaki sinyalleri parklara bağlatmak istedim yani amerikan park olayı ama 3 tane ustaya gittim hic biri yanasmadı sonunda iyi birini buldum adam yarım saatte 20 lira karsılığında yaptı on numarada oldu

İyi bir kaportacı ve elektrikçi bunları rahatlıkla yapar ve güzel durur ;)

7 sene önce eski brodwayime yapmıştım ford transıt lambası koymuştuk su almasını engellersen güzel oluyor ama yeni aldığım brodwaya yapmadım

arkadaşım eğer yaptırmak istiyorsan önce rütuşluk boya al usta deldikten sonra güzelce boyanın açılan yerini boyattır nasıl olsa sinyalin altında kalıcak. paslanmasını önlemek için boyattırdınmı. hiç bişey olmaz. resimdeki sinyaller çok süper nerden aldın acaba aynısını bende yaptırcam. bulamazsam 98 kasa passatların var ondan takıcam.

Geri