Bridgestone Lastik Nasıl ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_hdR*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

By_hdR*

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ön iki lastik olarak Bridgestone 205/55/R16 91V ER300 modelini almayı düşünüyorum. Sıfır olarak alacağım yorumunuz nedir bu model ve marka için? İlk defa lastik alıyorum bilgilenmek istedim...

Ben olsam contiantel yada Michelin alirdim. Ancak bridgstone da iyidir.

Hocam Ücretsiz montaj + balans seçeneği ayrıca 375 TL 2 adet ve 5 taksit... O yönden uygun geldi diye fikir alayım dedim. Yılda 10.000 yapamıyorum, kış lastiklerim ayrıca var...

Fazla yol yapmıyorsanız Michelin 4 mevsim lastiği alın uzun süre gider şahsen bende bakıcam.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla yol yapmıyorsanız Michelin 4 mevsim lastiği alın uzun süre gider şahsen bende bakıcam.

Yorumunuz icin teşekkür ederim. Yazlık olarak buldum fakat kullanan arkadaşlar eğer konuyu görürse , bende ona göre siparişimi yaparım. Kışlık lastiklerim Michelin gayet memnunum . Yazlıkları aldığımdan beri değiştirtmedim dişleri yarı ama ömrü gitmiş 2007 üretimli... Değiştir vs dediler

Yorumunuz icin teşekkür ederim. Yazlık olarak buldum fakat kullanan arkadaşlar eğer konuyu görürse , bende ona göre siparişimi yaparım. Kışlık lastiklerim Michelin gayet memnunum . Yazlıkları aldığımdan beri değiştirtmedim dişleri yarı ama ömrü gitmiş 2007 üretimli... Değiştir vs dediler

bridgestone ile lassa aynı firmadır, ve iyi lastiktir, nerden alıyorsunuz lastıgı acaba???

bridgestone ile lassa aynı firmadır, ve iyi lastiktir, nerden alıyorsunuz lastıgı acaba???
Yorumunuz icin teşekkürler, hepsiburada alışveriş sitesinden satın aliniyor, bulunduğun il i seçip firmanı seciyorsun urun Oray'a gidiyor aracini götürüyorsun ücretsiz montaj + balans yapılıyor.

Continental alına bilir fakat montaj yeniden balans derken 1 lastik yarısı da ona gider :)

Yorumunuz icin teşekkürler, hepsiburada alışveriş sitesinden satın aliniyor, bulunduğun il i seçip firmanı seciyorsun urun Oray'a gidiyor aracini götürüyorsun ücretsiz montaj + balans yapılıyor.

lastigin degerleri nelerdır acaba?? biliyormusunuz??ve hangi ildesiniz

lastigin degerleri nelerdır acaba?? biliyormusunuz??ve hangi ildesiniz
205/55/R16 91V (Bridgestone ER300 modeli)

Geri