Brembo kullanan var mı?

tayfun0029

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,

Kangoo 1,5 dci 2006 model için ön disk ve fren değişimi düşünüyorum. Nedeni ses gelmesi, dengesiz tutması ve ısındığında fren etkisinin azalması nedeniyle.

Brembo fren buldum kangoo için disk + balataları da var. normal TRW veya Valeo dan 85tl (+/- tam hesaplamadım) daha pahalıya brembo mevcut. Acaba sıkıntılarımı giderir mi? Mevcutta orjinal disk var. Fren padleri sanırım Bosch marka.

Ayrıca TRW ve Valeo ya göre hissedilir bir fark olacak mı? Yoksa sadece isim mi?

Brembo kullanan varsa çok iyi olacak :))

teşekkürler.

brembonun orjinalimi replikasımı brembonun Türkiye de distribütörü yok çünkü

brembonun orjinalimi replikasımı brembonun Türkiye de distribütörü yok çünkü

Orjinal ürün. Ama dediğim gibi kullanıcı yorumu gerekli. Sonuçta araçta abs ve elektronik fren destek sistemi yok. Bu yüzden diğer markalar ile aynı performansda mı kalır diye düşünüyorum?

hım kullanan olcağını sanmıyorum ve linki varsa atarmısınız

ben bu sitede bakmıştım hepsinde muadil yazıyordu iyiymiş orjinalse bende yaptırabilirim :))))

ben bu sitede bakmıştım hepsinde muadil yazıyordu iyiymiş orjinalse bende yaptırabilirim :))))

Muadil derken Orjinal Renault değil demek isteniyor.

Sonuçta reno-mais dışında takacağın tüm yedek parça muadil olarak geçer ;)

Muadilin sozcuk anlamai imitasyon yani orjinali ile ayni sekilde yapilma

Frende Bosch'tan şaşmayın. Son 3 aracıma da Bosch balata taktım ses seda yok çokta güzel tutuyor. Megane 2'imde motrio vardı berbattı tutmuyordu ses yapıyordu. Diğer ikisini hatırlamıyorum ama hepsine Bosch takınca farkedilir şekilde iyileşme olmuştu. Hem de ucuz.

Brembo motosikletimde kullanıyorum. Mükemmel tutuyor ama biraz ses yapıyor arabada nasıl olur bilmiyorum.

Orjinal renault TRW marka disk satiyor balata ise yine orjinal mais urununden sasmayiniz...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri