brembo kapak kaliper delme İÇERİ .

hayır abi vidayı sıkıyosun ama sadece gerginleştirmek için sıkılıyor delerek değil yani:)

doğrudur halil abi o zaman ben gene boyayım :D
Daha önce boyadığında döküldü mü? O zaman hepsi buradada özel kaliper boyaları var ondan al boya hiç birşey olmuyor ama boyamadan önce kaliperleri iyice temizlemen lazım tel fırça işini görür...:eyv

değişikmiş böyle olucagını tahmin etmemiştim:)arka taraf sıkıntı çıkarmaz diskin arkasındaki sacı deliyor ama ön tarafı şahsen yaptırmam bu şekilden başka yapılma alternatifi yoksa..adam resmen kaliperi deliyor çatlar gider ısınıp soguyor orası sonuçta...ben mat yanmaz kaliper boyası almıştım iyice tel fırçayla temizledikten sonra boyadım mis gibi oldu 1 senedir sıkıntı yok dökülme yok...

Daha önce boyadığında döküldü mü? O zaman hepsi buradada özel kaliper boyaları var ondan al boya hiç birşey olmuyor ama boyamadan önce kaliperleri iyice temizlemen lazım tel fırça işini görür...:eyv
daha önceki boyadıgım döküldü abi o yüzden kışın yaptım yazın döküldü bide kaliteli sprey boya aldık 10 tl :D :D :D

peqi halil abi dediğini yapim :D

O kadar sonuna kadar delmiyorlar. Bu anlatımda bayya delmişler. Aslında kapağın yandan vidalı olanları var. Onlarda 2 tane delik açıyorsun üstten ve alttan o kadar. Vidası diş tutsun yeterli :eyv Bu adam mındar etmiş kaliperi.

boya sökücü al sür ve birkaç saniye bekledikten sonra fırçala hepsi çıkıyor hemen, sonra boya ve üstüne vernik at vernik atmadığından dökülüyor boya .

Geri