hayır abi vidayı sıkıyosun ama sadece gerginleştirmek için sıkılıyor delerek değil yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce boyadığında döküldü mü? O zaman hepsi buradada özel kaliper boyaları var ondan al boya hiç birşey olmuyor ama boyamadan önce kaliperleri iyice temizlemen lazım tel fırça işini görür...doğrudur halil abi o zaman ben gene boyayım
Maktapla deliniyor Burak Maslakta yanımda yaptılar iki tane...hayır abi vidayı sıkıyosun ama sadece gerginleştirmek için sıkılıyor delerek değil yani
Kaliper Kapağı Montajı (Resimli Anlatım) işte burda ypaılışı var
daha önceki boyadıgım döküldü abi o yüzden kışın yaptım yazın döküldü bide kaliteli sprey boya aldık 10 tlDaha önce boyadığında döküldü mü? O zaman hepsi buradada özel kaliper boyaları var ondan al boya hiç birşey olmuyor ama boyamadan önce kaliperleri iyice temizlemen lazım tel fırça işini görür...
Sen benim dediğim gibi yap bakalım dökülecek mi...daha önceki boyadıgım döküldü abi o yüzden kışın yaptım yazın döküldü bide kaliteli sprey boya aldık 10 tl