BP Ultimate Dizel Kullanan varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evime en yakın benzin istasyonu Opet mahalleyle arasında 10 m fark var :D Kurşunsuz 95 yerine performansa artı sağlıyacak benzin koysam bir zararı olur mu_? Aldığımızdan beri kurşunsuz 95 koyuyoruz.

O İstasyon İyi Usta Al Oradan Yada Shell GTL Al Ben Olsam Sefaköy Beşyolda Ki Burger King Var Hani İçinde Oradan Alirim Shell GTL On Numara Tavsiye Ederim

Yaklaşık 7 sene kullandığım dci araçlarıma Total Euro Dizel alıyordum,4 ay önce yakıt aldığım istasyon bakıma girince bana en yakın Opet den yakıt almaya başladım.
Aracın çekişi biraz düşük geliyordu bana ve motor sesi değişti sanki,ortalama tüketimde yol bilgisayarı ve pompada alınan arasında fark oluşmuştu.
Bakıma alınan ve güvenerek yakıt aldığım istasyon BP olarak yeniden açıldı,dün akşam depoyu oradan doldurdum,BP Ultimate Dizel önerdi istasyondaki arkadaş,Opet'e göre 8 kuruş daha pahalı bir yakıt bu ancak adamın demesine göre yakıt yollarını temizliyormuş ve daha sessiz çalışıyormuş motor,ayrıca performans artışı ve tüketimde azalma oluyormuş,aranızda kullanan varsa yorumlarını almak isterim...:eyv
Bu linkte yazılanlar hikayemidir yoksa gerçekten işe yarıyormudur ?
Niye BP Ultimate Eurodiesel almalıyım? | BP Türkiye

Usta ben 3 yıldır ultimate 95 oktan kullanıyorum ama eurodieselden şikayet eden duymadım hiç.

Evime en yakın benzin istasyonu Opet mahalleyle arasında 10 m fark var :D Kurşunsuz 95 yerine performansa artı sağlıyacak benzin koysam bir zararı olur mu_? Aldığımızdan beri kurşunsuz 95 koyuyoruz.

Bizim arabaya genelde 95 Oktan koyuyoruz. Ama tabi arasıra 98 Oktan koyduğumuz oluyor. Tabi koyunca aracın performansı biraz değişiyor. Şu ana kadar bi zararını görmedik.

Bizim arabaya genelde 95 Oktan koyuyoruz. Ama tabi arasıra 98 Oktan koyduğumuz oluyor. Tabi koyunca aracın performansı biraz değişiyor. Şu ana kadar bi zararını görmedik.
Opet`in katkılı kurşunsuz süper benzin ürünü var onu benzin alcağım zaman bi ondan doldurtayım bakıyım bi fark olucak mı.

ben bugün 4.37 den bp den aldım 40 tl 9 küsür litre doldu 2 çizgi yükseldi motor sesi azaldı gibi.Yakıtı genelde totalden alırımda sıkışınca bp dende aldığım oluyo bu ikisi haricinde yakıt almam zor.

Son düzenleme:
Geri