Böylelerini ne yapmak lazım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizimkiler emniyetten evraklari olmislar... karsi tarafi bulamamislar demelerine gore.... servise git yaptir karsi tarafin kaskosundan karsilanacak demisler tutuanagi vermisler yollamislar.. bana oyle geliyor ki kaskomuzun oldugunu bildigi icin ugrasmadilar bile yakalamaya calismadilar bile.. ben servise gidip dilekce yazip bana su vurdu deseydim beyan verseydim ayni hesaba gelicekti.. yani bu sekilde de obur turlude bizim kaskomus oduyecek parayi... olan gece karakolda gecen zamanlar sadece...

buradan turk polisine kocaman alkis.... verilen plaka bulamamis arkadaslar.... ayna bizim kaskodan yapilacakmis...:bravo

Geçmiş olsun kardeşim orman katliamı devam ederse bunlar başımıza gelmeye devam eder gibi..

Geçmiş olsun...

polisle fazla uğraşmayın... plakanız mimlenırse, can sıkan bir sürü mevzuya taraf olabilir... polis amirleinden tanış olursa konu rahat çözülür ayrıca...:eyv :berbat
veya plakayı savcılık takipli şikayete konu edinin; şöylekine;
...şu plakalı araç aynamızı kırdı, şahit, kamera, resim, tutanak, vs plaka tescil kayıtları ve polis marifetıyle bulunması talepli belirtip zarar tazmin davası açın plaka sahibine... formatı adliye civarı arzyhalci/dilekçeci veya avukat ayarlar... masrafa-uğraştığına değecekse tabiki... :cool:
haybeye geyık, atma tutma olmasın yane... :D

Son düzenleme:
polisle fazla uğraşmayın... plakanız mimlenırse, can sıkan bir sürü mevzuya taraf olabilir... polis amirleinden tanış olursa konu rahat çözülür ayrıca...:eyv :berbat
veya plakayı savcılık takipli şikayete konu edinin; şöylekine;
...şu plakalı araç aynamızı kırdı, şahit, kamera, resim, tutanak, vs plaka tescil kayıtları ve polis marifetıyle bulunması talepli belirtip zarar tazmin davası açın plaka sahibine... formatı adliye civarı arzyhalci/dilekçeci veya avukat ayarlar... masrafa-uğraştığına değecekse tabiki... :cool:
haybeye geyık, atma tutma olmasın yane... :D
tanıdık avukat var o halldedecek :) karşı tarafa açılacak dava daha sonrada polıislere... plakayı mimleyecek diye böyle kedi gibi kuyruğumuzu sıkıştırıp oturursak... bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyip susuarsak daha çok kişi gelip vurur kaçar...polis beni bulması bir telefon uzakta.... ama yapmak istemedi :eyv

ciddi mevzu olsa, genelde uğraşılır tabiki de... mevzu ayrıntısı nedir bilinmiyor... plaka sahte-görevli araca mı ait, zengin-keloş birine mi, vs vs... neden tespit yapılamıyor vs vs...
trafik tescil taramasına bakılmış mı, plaka yasal-faal mi... . esas mevzu zarar tazmini, yan mevzu polisin bulamaması... kasıt ispatı zor savunması kolaydır bu işlerde... mevzu karışık olur yani... yınede sen bıldiğin gibi yap da, uzun işler yani... ıslık

ciddi mevzu olsa, genelde uğraşılır tabiki de... mevzu ayrıntısı nedir bilinmiyor... plaka sahte-görevli araca mı ait, zengin-keloş birine mi, vs vs... neden tespit yapılamıyor vs vs...
trafik tescil taramasına bakılmış mı, plaka yasal-faal mi... . esas mevzu zarar tazmini, yan mevzu polisin bulamaması... kasıt ispatı zor savunması kolaydır bu işlerde... mevzu karışık olur yani... yınede sen bıldiğin gibi yap da, uzun işler yani... ıslık
bizimkiler bırakamaz abi.... olay bir telefonla adamı bulacaksın bu kadar yanı...

bizimkiler bırakamaz abi.... olay bir telefonla adamı bulacaksın bu kadar yanı...

vayy... Doruk, polisle ne uğraşıyon o zaman beyaa.. plaka araba belliyse telefon ettir, aldır yane... :cool:ıslık
tabi mevzu pahalı bişi değil, uğraştığuna deer mi diyom... ;)

ayrıca, vuran araçın haberi varmı ayna taktığından...acelesi varsa farkında olmamışta olabilir...

Son düzenleme:
Geri