Böylelerini ne yapmak lazım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doruk230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

doruk230

Doruk Anıl ALKAN, ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ben sadece vicdanıyla baş başa bıraıkıyorum..

Bugun kız arkadasım arabayı kullanırken yol çalışması olan bir yerde (yani gidiş gelişli bir yolda) kız arkadasımın önünde bir araba varmış karşıdan gelen ondan dönüş yapmak için yol istemiş ama vermemiş daha sonra sellektör yapa yapa gelmiş bizimkide yol vermiş durmuş arkadaş da hızlı bir şekilde arabanın aynasını alıp gitmiş... durmamış bile adam... kız arkadasım polis çağırmışlar polis gelmiş felan karakolda ifade vermişler. ama adamlar ne yaptılar diye takip etmişler biraz.. yarın gelin tutanağı alın demişler bakalım sonuç ne olucak...

attachment.php

attachment.php

inş anlata bilmişimdir....

birde galiba motor takılı kalmış dizzzzzzz diye bir ses varmış...

Geçmiş olsun kardeşim,memlekette hanzo çok maalesef...

geçmiş olsun... şehürlerde ormanlardan çok ayu var zatü... :cool:
ayna sigortasını çıkarın, aküde bitmesin bari..:eyv

ormanları katlettiler, ayılar aşağı indi.
Hayat sinir bozucu olaylarla dolu malesef.
geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kardeşim,memlekette hanzo çok maalesef...

saolasın abi...
geçmiş olsun... şehürlerde ormanlardan çok ayu var zatü... :cool:
saolasın abı..aynanın sigortasını çıkarın, aküde bitmesin bari..:eyv

abi bende aynısını dedim hiç olmadı akünün kutup başını çıkartın dedim ama bakalım ne yapacaklar..

ormanları katlettiler, ayılar aşağı indi.
Hayat sinir bozucu olaylarla dolu malesef.
geçmiş olsun.

aynen öyle oldu yaww.... teşekkür ederim..

şimdi merak ettiğim karakoldan alıcağımız kağıt işimize yarıyacakmı... birde anlamdığım kapıya nasıl vurmadığı...

onun da ayna vurdu muhtemelen... çevreden mobese kamera vs kayıt varsa plaka varsa belki yaptırılır... yoksa kasko işlemi... ucuzsa cepten... :eyv

hayvan...

Geçmiş olsun,:( diğer araçta otomobilse ayna aynaya denk gelir temas yüksekliği. Tutanak sigorta karşılama durumunda gerkebilir belki, hiç başıma gelmedi açıkcası.

ayneeeennnn

onun da ayna vurdu muhtemelen... çevreden mobese kamera vs kayıt varsa plaka varsa belki yaptırılır... yoksa kasko işlemi... ucuzsa cepten... :eyv

abi ucuz olduğunuda sanmıyorum yaw.... enaz 300 vardır yanı komple takım... buyuk ıhtımalle tutank verilecek bize kaskodan bizden keserek işlemi yapacak... beyan vermemize gerek kalmayacak...

Geçmiş olsun,:( diğer araçta otomobilse ayna aynaya denk gelir temas yüksekliği. Tutanak sigorta karşılama durumunda gerkebilir belki, hiç başıma gelmedi açıkcası.

teşekkür ederim... yaşayıp görücez artık...

Geri