Böyle sigorta olmaz olsun !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2010 model ford tourneo connecte 590 tl ye sigorta yaptırdım 2 hafta önce içime oturmuştu ama şu rakamları görünce içim soğudu biraz fakat yine de çok yüksek rakkamlar bunlar :(

2012 ekim ayında sigortacım aradı yeniliyim mi dedi;olur kaç para dedim 350 dedi yine güneş sigorta olcak dedi;çok olduğunu söyledim en ucuz sigorta hangisiyse onu yap dedim :) .sigortacım bende bunu söyliceni düşündüm onunda fiyatını çıkardım zaten dedi.AK sigorta yaptırdım 203tl..
ayrıca benim bu işlerden anladığım;sonuçta bu zorunlu trafik sigortası kaza anında tamamen ve tamamen karşı tarafın masrafını yada haklı olanın masrafını karşılamak için yaptırılan bişey.bu fiyatada yok plus mış yok extra paketmiş diye sana bi çekici yardımı ekliyolar.fiyatıda 200tl den 300tl ye çekiyolar.sigortacımda böyle anlatıyo.
bence sigorta yaptırırken 10dk araştırın ve ucuzunu tercih edin(tabi bu benim görüşüm)

Keske 203 tl bende yaptirsam :) ama nerde 20 gun sonra sigortam doluyor arastirdim 450 tl diolar arastirmaya girdim ins ucuz bi sigortaci bulucam ;)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dün coupemi satınca 2004 marea'ma sigorta yaptıdım , AXA sigorta 350 TL dedi hasarsızlık indirimimle 251e geldi 3 taksit yaptırdım =) noterde plaka değişmeden satış 97 tl plaka değişecekse 187 dedi eleman

En dusuk 310 tl axa sigorta var baska da bulamiyorum

1 ay once 750tl den yaptırdım yuh dedırtıyor gercekten

geçen gün yenilenmesi geldi sigortanın, güneş sigorta 469 tl istedi, inanamadım, arkadışım sigortacı ruhsat no verdim, fiyat araştırdı, en uygunu axa verdi, hasarsızlık indirimi ile 255 tl ye bitti...

Keske 203 tl bende yaptirsam :) ama nerde 20 gun sonra sigortam doluyor arastirdim 450 tl diolar arastirmaya girdim ins ucuz bi sigortaci bulucam ;)

Euro sigorta arkadasim 1 hafta once yaptirdim 367 tl yas gec 30 un altinda olunca oyle cikiyomus yururluge girmis kanun en ucuzu bu sigorta be arastirdim digerleri dedigin gibi 450

yaklaşık 6 ay evvel 2005 model lada vega aldımn. alım satım tamam, gittim sigortacıya 470 TL sigorta çıkardı, hangi sigorta hatırlamıyorum sigortaya 1200 tl dedi. ilk aracım olduğundan ve şimdilik ikametimin siirtte gözükmesinden. mecuren iki saat sonra babama sattım arabayı 245 TLye yapıldı. kaskoda 460 TL oldu. bundna sonra hep babama arac alacağım :D
1ay evvelde 2005 model focus aldı arkadaşım benim sifortacı 417TL fiyat çıkardı. onda da sıkıntı plaka

Sigorta Mevzusuna İyi Zam Getirdiler Artık, Hem Eski Araçları Piyasadan Kaldıracağız Diyorlar Hemde Yeni Araçlara Zam Zam Zam !

Geri