Böyle Otopark Her Sokağa Lazım

İspark'ın da asansörlü otoparkları var 10 araçlık fln ne olmuş yani. :girl (bkz. Bezmi Alem Vakıf Üni. Hast. Otoparkı)

İspark'ın da asansörlü otoparkları var 10 araçlık fln ne olmuş yani. :girl (bkz. Bezmi Alem Vakıf Üni. Hast. Otoparkı)

İspark gitsin Almanlardan otopark işi nasıl yapılırmış onu öğrensin :eyv Çalışanlarını falan terbiye etsin ama önce :asabi Arabayı park ediyorum, hoş geldiniz beş gittiniz diye ayakta karşılayan görevli park kartını görünce sizi buraya almıyorum, başka bir yere park edin diyebiliyorsa bana hiç kimse İspark'ın işini doğru yaptığını söyleyemez...

Vokswagen fabrikasının garajı adı altında gördüğüm ve oldukça ilgi çekici gelen bir otopark sistemi. Her sokağa bir tane yapılsa park sorunu kalmaz :D

BKjNQo2CUAAASRB.jpg
Vokswagen ,wolfsbur şehrinde bulunan yeni araçların sipariş bekleme yeri

İspark gitsin Almanlardan otopark işi nasıl yapılırmış onu öğrensin :eyv Çalışanlarını falan terbiye etsin ama önce :asabi Arabayı park ediyorum, hoş geldiniz beş gittiniz diye ayakta karşılayan görevli park kartını görünce sizi buraya almıyorum, başka bir yere park edin diyebiliyorsa bana hiç kimse İspark'ın işini doğru yaptığını söyleyemez...

Easy tiger :girl Benimde ispark sever olduğum söylenemez. Dalga geçmek için yazdım sadece. qw

Çok Para Tutar, O Kadar Para İle Bu Yapı Ağzı Bir Dolar hihi

Güzel Sistemmiş Vesselam :eyv

Easy tiger :girl Benimde ispark sever olduğum söylenemez. Dalga geçmek için yazdım sadece. qw

İspark öğrenene kadar işi Kardeşler Oto Park & Yıkama Forever! :D Geliyorlar, ofisin kapısından alıyorlar, yıkıyorlar, arayınca da getiriyorlar :kahve

Bu resimdeki bir otopark değil VW'nin merkezindeki showroom tarzı bir yer. Sıfır olarak üretilen araçlar bu sistemde muhafaza ediliyor atıyorum satın almak ya da görmek istediğiniz araç rengine, modeline, özelliklerine göre bu sistemle çağırılıp aşağıya indiriliyor. Discovery ch. bi programda izlemiştim yaşlı bir çift Golf V almak istiyorlardı sunroof ve siyah rengi şart koşmuşlardı. Görevli bilgisayar ile o özellikleri girdiğinde sistem direk olarak aracı bulup aşağıya indirip önlerine kadar getirmişti. :) Bu sistemi daha çok bir depo gibi düşünebiliriz... :)

:) sıkıntı baba ama sağlam yapmışlar helal olsun

Adamlar yapmış valla burda olsa buluşmaları orda yaparız :aytuğ

Geri