Delikanlı adammış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun adama ne güzel yazmış bizim sokakta arabayı park ettiğimiz yerde birisi dadandı 3 araba sığacak yere kendisi minibüsü bilerek yaparmış gibi tam ortaya park ediyordu kimse park edemiyordu babamın isteği üzerine uyarı amaçlı lastiğinin havasını söndürdüm fakat arkadaş aynı hatayı devam ettirdi en son babam güzel bir not yazıp cama yapıştırdı sonra adam sokaktan taşındı yani böyle şeylere hiç gerek yok
Nt kağıdı yazanda okyanus ötesinden paralel bir arkadaş heralde ..
Bizim apartmanda aynı cinsen birisi var.2 aracı var biri Transporter biri Corsa,Corsasını kapının önüne ortalıyor akşam gelince ileri alıp minübüsü park ediyor.Park ederken hepimiz dikkatli olmalıyız zaten park edecek yer adam gibi bulamıyoruz istanbulda birde arabam çizilmesin diye 2 araçlık park yerinde bilerek ortaya park edenlere itinayla yanaştırıyorum arabaları.. iki araba var bizde 2-3 defa uyarmama rağmen ısrarla 2 araçlık yere ortalayan bir vatandaş var gözümün önünde park etti.. neyse ki bir kaç saat sonra arabalar gitmiş ve tek kalmıştı ortada kabak gibi.. İki arabayıda tamponuna dayadım ön ve arka 1 hafta bekledi arabası... gık diyemedi. Sonra esnafa rica etmiş bu hafta müsade etsinde bari arabayı çıkarayım diye..