Böyle İnsanlar Kaldımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Numb7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Delikanlı adammış:eyv

Helal olsun adama ne güzel yazmış bizim sokakta arabayı park ettiğimiz yerde birisi dadandı 3 araba sığacak yere kendisi minibüsü bilerek yaparmış gibi tam ortaya park ediyordu kimse park edemiyordu babamın isteği üzerine uyarı amaçlı lastiğinin havasını söndürdüm :Dfakat arkadaş aynı hatayı devam ettirdi en son babam güzel bir not yazıp cama yapıştırdı sonra adam sokaktan taşındı :D yani böyle şeylere hiç gerek yok :)

demokraside çareler tükenmez. böyle şeylere gerek yok ama karşındaki hanzo ise bazen gerekebiliyor:)

Notu bırakan arkadaş hacı baba takımından olabilir o yüzden biraz insaflı davranmış yoksa kamyon anahtarının tırtıklı tarafıyla baştan başa güzel bi çizgi modifiye uygulaması yapabilirlerdi :)))

Park ederken hepimiz dikkatli olmalıyız zaten park edecek yer adam gibi bulamıyoruz istanbulda birde arabam çizilmesin diye 2 araçlık park yerinde bilerek ortaya park edenlere itinayla yanaştırıyorum arabaları.. iki araba var bizde 2-3 defa uyarmama rağmen ısrarla 2 araçlık yere ortalayan bir vatandaş var gözümün önünde park etti.. neyse ki bir kaç saat sonra arabalar gitmiş ve tek kalmıştı ortada kabak gibi.. İki arabayıda tamponuna dayadım ön ve arka 1 hafta bekledi arabası... gık diyemedi. Sonra esnafa rica etmiş bu hafta müsade etsinde bari arabayı çıkarayım diye.. :)

Park ederken hepimiz dikkatli olmalıyız zaten park edecek yer adam gibi bulamıyoruz istanbulda birde arabam çizilmesin diye 2 araçlık park yerinde bilerek ortaya park edenlere itinayla yanaştırıyorum arabaları.. iki araba var bizde 2-3 defa uyarmama rağmen ısrarla 2 araçlık yere ortalayan bir vatandaş var gözümün önünde park etti.. neyse ki bir kaç saat sonra arabalar gitmiş ve tek kalmıştı ortada kabak gibi.. İki arabayıda tamponuna dayadım ön ve arka 1 hafta bekledi arabası... gık diyemedi. Sonra esnafa rica etmiş bu hafta müsade etsinde bari arabayı çıkarayım diye.. :)
Bizim apartmanda aynı cinsen birisi var.2 aracı var biri Transporter biri Corsa,Corsasını kapının önüne ortalıyor akşam gelince ileri alıp minübüsü park ediyor.
Geçen gün Kangoonun arkasını dayadım tamponuna yarım saat sonra baktım Corsa 1 metre ileriye çekilmiş... :D Şimdi daha dikkatli park ediyor dengesiz,bir gün elimde kalacak o ayrı mevzu...

Tapusu var bunların :) Sokakta kapımın önü diye birşey yok arkadaşlar olur yanlış bilerek hata yapıyor olabiliriz ama sokak herkesindir kapımın önüne park edicem diye magandalık yapmamak lazım.. Sert kayaya çarpıp yere düşersiniz hoş olmaz.

Okyanys ötesinden kardeşimiz/abimize helal olsun :bravo

bizim sokakta neler neler dönüyor bence tamam heryerde park sorunu var ama esenler de oldukça fazla

belediye hizmet yapıyoruz diye kaldırım yaptı sokaklar daralı eskiden çift yönlü araç çekerken şimdi tek yönlü zar zor çekiyoruz

birde insanlar kendi malı gibi duba koyuyor :asabi :asabi hiç dinlemeden kaldırıp koydum arabayı hemmmeeennn arabanın sesını duyar duymaz cama balkona çıktılar atarlanıyorlar araba gelicekmişde bilmemneymiş dedim bu da araba yani git gez bakalım 1 tane yer bulursan çekmicem tutturdu sen şimdi arabayı burayamı bırakıyosunndaa falanda filanda tamam bırak git ondan sonra görüşürüz dedi napabilirsin ulan dedim hadi yap bişeyde görelim dedim geldim kapının önüne yürüyerek yer arıyorum artık hehe hehe

sonra bi yer boşaldı arabaya zarar falan verir diye gittim aldım bu daha bir şey değil bir de karşı komşumuz selamlaştığımız adam var kendi binaları alttada dükkanları var arabayı öyle ortalıyorkı akıl durur sokağa parkedip tek park sorunu çekmeyen insan onlar dukkanım dıye koyuyor dubasını

hatta kaç kere şahit oldum bazı insanlar gelip başka mahalleden yürüme mesafesiyle 1 2 km var oralardan gelip bırakıyorlar :asabi

kaç defa arabaya sürttüler boydan boya çizdiler camını 1 kere patlattılar 1 kerede çatlattılar Allah ından bulsunlar başka birşey demiyorum!!

ama büyük oranda belediyenin sucu zamanında yemişler paraları düzensiz imardan kaldırımların büyük bir kısmını ısgal etmısler sımdı yenı evlerı cektırıyorlar eskı evlerde önde diyo yolları fena daralttı geçenlerde itfaiye geldi geçemedi kaç dk arabanın sahibini aradılar millet artık köşe möşe dinlemiyor bırakıyor her tarafa alt cadde çift şerit tek şeridi park yeri olmuş :D ben bir kere bile kaldırımlarda cocukların oynadıgını görmedim yine yolda yine yolda oynuyolar nedır bu sokak daraltma olayı anlamış değilimm!! :asabi

Geri