Böyle Bir Otobüse Binseniz, Ne Yaparsınız?

Ojeli olursa tutarım sıkıntı olmazdı... :D

bizim ülkemizde tutmaz bu proje kötü amaçlı kullanılabilir.

ayakta durmamaya özen gösterirdim :D

boyum uzun oldugundan genelde onlari kullanmiyorum allahtan Allah boy vermis :D

direk tutar geçerim polimige girmem hatta elimde içecek falan varsa onuda önümdeki ele verirdim tutsun diye telefonla ugraşırken falan sıkıntı oluyor otobüste :D :D

Ojeli olursa tutarım sıkıntı olmazdı... :D

hehe 10 aylıktan bilmem kaç yaşına kadar ojenin cazibesine kapılmayan erkek var mı acaba hehe

hehe 10 aylıktan bilmem kaç yaşına kadar ojenin cazibesine kapılmayan erkek var mı acaba hehe

ben varım:D:D geçenlerde usta diyodu distribütör kapağınamı tevzi makarasındaki çatlağamı ne sürüyolarmış herhalde sadece ondan ibaret otomotiv sektöründe yardımcı bir malzemedir :D:D:D:Dbenım için öyledir

ben varım:D:D geçenlerde usta diyodu distribütör kapağınamı tevzi makarasındaki çatlağamı ne sürüyolarmış herhalde sadece ondan ibaret otomotiv sektöründe yardımcı bir malzemedir :D:D:D:Dbenım için öyledir

aaa ojenin işlevi say say bitmez, mesela bu evi aldığımızda epey masraflıydı veee küvet ilk temizlikte delindi :D aslında delinmedi tabii ki meğer beyaz oje sürmüşler belli olmasın diye :D e ilk temizlik derin olur tabii foyaları çıktı ortaya :D

Bu ülkede böyle bu otobüs ne bileyim Türk insanı farklı işlerde kullanır o elleri..:D

Elimi oradan aşşağı sarkıtır güzel bir kızın elini tutarım :aytuğ

Geri