Böyle 12 Görülmedi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bthn00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konsol saati orijinal değil , tam şimdi adını çıkartamıyorum ama şeklini dün gibi hatırlıyorum .
Mavi plastik kapaklı ,çok belirgin dijital saate sahipti o zaman ki Reno 12 ler . Markasını bir türlü çıkartamadım şimdi beyaz yazılı birde kırmızı küçük logosu vardı.
Takosan değil , jeager değil miydi ki :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...12-tx-orjinal-hatasiz-boyasiz-140248810/detay

Bunda var o saat :D

Hayatım geçti Renault 12 lerde . 2008 yılında Renault 12 ye biniyorduk .

ben 4 sene binsemde torosun yeri bende ayrı onu unutamam şirket aracıydı berki ama babam anlatıyor 19ları tokatlıyormuş motoruna fena halde açmış arabanın ee gayet normaldi 6 senede 250 bin km'de açılmazmı motor 98 modeldi onda çok anılarım geçti Renault 12 toros çok özeldir bende :)

ben 4 sene binsemde torosun yeri bende ayrı onu unutamam şirket aracıydı berki ama babam anlatıyor 19ları tokatlıyormuş motoruna fena halde açmış arabanın ee gayet normaldi 6 senede 250 bin km'de açılmazmı motor 98 modeldi onda çok anılarım geçti Renault 12 toros çok özeldir bende :)

Reno 19 tokatlamak sıkıntı değil ama Reno 19 da o zamanların çok hızlılarındandı .
R-19 süper bir arabaydı o zamanlar.

Hiç unuttmam 99 yılında ailecek bir Ford Transit ile Malatyaya gidiyorduk ve Reno 19 u geçtik diye sevinmiştim .
Reno 19 lar hızlı arabalardı o zamanlar . Yol tutuş olarak üstün gelirlerdi.

Gerçekten eşi yok Rengine'de bayıldım
evet abi ilkini söylüyorsun galiba bende sevdim de sw de iş yok

Reno 19 tokatlamak sıkıntı değil ama Reno 19 da o zamanların çok hızlılarındandı .
R-19 süper bir arabaydı o zamanlar.

Hiç unuttmam 99 yılında ailecek bir Ford Transit ile Malatyaya gidiyorduk ve Reno 19 u geçtik diye sevinmiştim .
Reno 19 lar hızlı arabalardı o zamanlar . Yol tutuş olarak üstün gelirlerdi.

zamanında babamda bir ara müdürün 1998 1.6 rne r-19'unu kullanmıştı o zamanlar torosa göre baya lükstü ama torosta 1.4 ama o motoru 1.6 gibi heryere giriyor abi girmediği delik yok anadoluda traktör niyetine tarla sürenler var efsane araba valla benim için :D

Bahsi geçen arabanın arkada ki TX yazısıda orijinal değil...Şimdi fark ettim gözümden düştükçe düşüyor.

Dediğiniz Gibi Konsoldaki Saat Orjinal değil Tokosan yazar üstünde bide mora benzer rengi vardır.
Konsol saati orijinal değil , tam şimdi adını çıkartamıyorum ama şeklini dün gibi hatırlıyorum .
Mavi plastik kapaklı ,çok belirgin dijital saate sahipti o zaman ki Reno 12 ler . Markasını bir türlü çıkartamadım şimdi beyaz yazılı birde kırmızı küçük logosu vardı.
Takosan değil , jeager değil miydi ki :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...12-tx-orjinal-hatasiz-boyasiz-140248810/detay

Bunda var o saat :D

Hayatım geçti Renault 12 lerde . 2008 yılında Renault 12 ye biniyorduk .

Bahsi geçen arabanın arkada ki TX yazısıda orijinal değil...Şimdi fark ettim gözümden düştükçe düşüyor.

abi 'renault 12 t' yazısına kadar orj görünüyor ama X harfi ya garajda dura dura yamuldu rutubetten falan yada dediğin gibi orj değil sonradan takılma araştırmak lazım.

abi 'renault 12 t' yazısına kadar orj görünüyor ama X harfi ya garajda dura dura yamuldu rutubetten falan yada dediğin gibi orj değil sonradan takılma araştırmak lazım.

RENAULT 12 TX yazısı komple orijinal değil . Yazı fontu altta ki fotoğraf gibi inceyse bitmiştir .
600876_604374716286236_1155547240_n.jpg

Geri