Boya Sorunu - Kuş Pisliği

kuş biraz daha zorlasa aracı cabrio yapacakmış zaten :D

Geçmiş olsun. Vaziyet kötü sanki taş gelmiş gibi saca kadar inmiş ama usta ellerde çözüm bulunabilir.

cola içmiş

Çok üzücü bir olay Allah başımıza vermesin şu sıralar aracım'da kuş pisliği gördüğüm an hemen o kısmı yıkıyorum

Dikkatli olmakta fayda var heleki yaz ayındayız boyaya çok daha çabuk işler

Çok geçmiş olsun Telafisi elbet olur ama keşke olmamış olsaydı..

gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun umarım kısa zamanda sorunu giderirsin

Arabada mutlaka su bulunduruyorum , kuş pisliği gördüğüm an temizlerim zaten araba siyah sonra telafisi olmayan lekeler oluşuyor.Sizede tavsiyem arabada mutlaka birbuçukluk bir pet şişe su bulundurun.Suyu dökerek parmağınızla hafifçe ovalayınca çıkıyor melet.

Arkadaşlar kuş pisliği yakar diyorsunuz da benim site parkında arabamın üzerinde 1 hafta boyunca kuş pisliği durur bazen. En ufak bir leke bile oluşturmadı bu güne kadar. Bu nasıl bir kuşmuş ki pisliğiyle nerdeyse tavanı delecekmiş. Bu işi iyice araştırmak gerekir bence.

Hakkı abi bizim buralardaki gibi Martının bol olduğu yerlerde, martılar bırak boyayı neredeyse kaputu delecek kadar fena s.cıyorlar :( Martı kuşları balıktan,çöpe herşey yediği için pisliği en tehlikeli kuştur.

Son düzenleme:
Hakkı abi bizim buralardaki gibi Martının bol olduğu yerlerde, martılar bırak boyayı neredeyse kaputu delecek kadar fena s.cıyorlar :( Martı kuşları balıktan,çöpe herşey yediği için pisliği en tehlikeli kuştur.

Bizde de yarasa ve baykuş var abi.;) Onlarda fena s.mıyorlar yani.12 3

Geri