Boya koruma tavsiye

desiredesire

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
Clio 4 İcon Alev kırmızı 1.5 Dci aracıma kavuştum yalnız para bitti :) şimdilik boya koruma vs işlemleri yaptıramayacağım onun yerine nette gezerken bu ürünü buldum 3M Boya Koruma bu ürün işgörürmü kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?

Tekrar'dan yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

Bende aracıma salı günü 5m boya koruma 5m cam filmi ve camlara yağmur kaydırıcı uygulatacağım yetkili serviste 5m markası ile ilgili bir çelişkiniz olmasın 5m iyi ve kaliteli bir markadır. İçiniz rahat olsun.

Tekrar'dan yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

Bende aracıma salı günü 5m boya koruma 5m cam filmi ve camlara yağmur kaydırıcı uygulatacağım yetkili serviste 5m markası ile ilgili bir çelişkiniz olmasın 5m iyi ve kaliteli bir markadır. İçiniz rahat olsun.

kardeşim yalnız 3m demiş arkadaş bi karışıklık yok değil mi?

Aynı marka sadece seriler farklı Onur yani benim bildiğim bu :)
kardeşim yalnız 3m demiş arkadaş bi karışıklık yok değil mi?

Kırmızı renge siz boya koruma uygulamasanız iyi olur vernikli boya boza bilirsiniz ben serviste yaptırdım cam filmi boya koltuk motor alt taban koruma 800 tl 12 taksit

CUPİDO;744862' Alıntı:
Kırmızı renge siz boya koruma uygulamasanız iyi olur vernikli boya boza bilirsiniz ben serviste yaptırdım cam filmi boya koltuk motor alt taban koruma 800 tl 12 taksit

Boya koruma yaptıramayacağım zaten de bu ürün iş görürmü acaba kullandıız mı ya da kullanan biri varmı?

3M piyasanın en kaliteli markalarından.

Aynen Onur bende kaç kere okudum 5m :) diye dedim benmi yanlış biliyorum googlede bile çıkmadı 5m film :)

ben şimdi bu ürünü kullanmalı mıyım kullanmamalı mıyım? :) 3M boya koruma

Geri