Boradwayi satıp doblo almak?

Beni bu araç tatmin etmez benim aklım gönlüm megan 2 de. Ancak ailem geniş olsun diyor ben anlatamıyorum, ellerinden gelse otobüs alacaklar qw
Ancak babamı ikna edebilirim düşüncesindeyim, aracın tek kullanıcısı olarak biraz nazım geçer inş.

hehe hehe eskiden annem öyleydi şimdi nefret ediyor o araçlardan :D ama eskiden görsen arabanın bagajına bile doluşup pikniğe gidiyoduk citroen jumpy vardı :D annemi tek tutmayan araba sadece uzun yola gidince tuttu fluence da o kadar :) bence ne yapıp et ikna et doblo gibi bir arabaya o para verilmez diye düşünüyorum ben :eyv

hehe hehe eskiden annem öyleydi şimdi nefret ediyor o araçlardan :D ama eskiden görsen arabanın bagajına bile doluşup pikniğe gidiyoduk citroen jumpy vardı :D annemi tek tutmayan araba sadece uzun yola gidince tuttu fluence da o kadar :) bence ne yapıp et ikna et doblo gibi bir arabaya o para verilmez diye düşünüyorum ben :eyv

Aslında bir tane doblo bulup arka koltuğuna ailemi otursalar ve zıplayarak bir yolculuk yapsalar fikirleri değişir diyorum da artık nasip kısmet.

Abi Megane 2 Sedan. Yayla gibi araba. Arka Koltuklar SAten Çok Geniş Bagaj desen Dünyayı Alır. Sen megan 2lere bak.

Aslında bir tane doblo bulup arka koltuğuna ailemi otursalar ve zıplayarak bir yolculuk yapsalar fikirleri değişir diyorum da artık nasip kısmet.

ailece test sürüşüne çıkın o zaman en güzeli :D gerçekten değişir fikirleri aynen öyle hayırlısı inşallah gönlüne göre güzel bi araç bulursun :eyv

Dobloda kullandık connect'te kangoo'da.. İçlerinde en az yakanı parçası ucuz olanı yol tutuşu gidişi rahatlığı en iyi olan Kangoo olduğunu keşfettik.. Şirketteki servis araçlarımızın hepsini kangoo'ya çevirdik 4 adet kangoo'muz vardı... Kangoo aşktır diyorum gerisi yalandır ;)

Fiorino Alin Düşündünüzmü Hiç ? Gayet Spor ve O Fiyatlarada Temizini Bulabilirsiniz Diye Düşünüyorum :eyv

Fiorino Alin Düşündünüzmü Hiç ? Gayet Spor ve O Fiyatlarada Temizini Bulabilirsiniz Diye Düşünüyorum :eyv

al birini vur ötekini bence :) babam matbaa da çalışırken panelvanını kullandı ara ara beraber dolaştık 100 120 den sonra arabayı zor zaptediyosun ama panelvan olmasınında etkisi olabilir üstelik 0 dı yani :eyv

Geri