Boradwayi satıp doblo almak?

Cem Catalbas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bugün baz donanımda 1,3 mjet doblo denk geldi amcam bulmuş takas olur demiş adam gittim arabayı inceledim güzele benziyor,
-ilk sahibinden 32,000kmde 2009 model kamyonet ruhsatlı sahibi 21000 tl diyor
-doludan kaput üstünde ve tavanda lokal boya var,
-tramerden sorgulattım iki hasar çıktı;
-1.Park halinde Çarpma 329 tl
-2.Sel yazıyor 2073 tl (dolu sel diyerek mi geçer)

-Adamın kredi borcu varmış onu kapatmak istiyor 10bine ihtiyacı varmış bizim arabayı 11bine saydı.( Aracım dıştan boyalı 98 RNİ)
Aslında bizim araba için modeli yüksek ben 92-93 model bişiler almak istiyorum dedi.

-10 bin fark çok gibi geldi. Amcamın adamın çalıştığı yerde bir arkadaşı varmış onu aradı bilgi almak için o doblonun ederinin 19-20 bin olduğunu söyledi üstüne 8 bini kabul ederse alın dedi.
-Bizde arabayı pazarda satıp öyle almayı düşünüyoruz
Sizce bu araba alınır mı başka bir araç mı bakmalıyız.

Son düzenleme:
Tavanda boya olan bir kamyonet satarken problem...

Ben olsam doblo yerine kangoo alırdım.Ama yinede seçim senin kardeşim.:eyv

Ben olsam doblo yerine kangoo alırdım.Ama yinede seçim senin kardeşim.:eyv

12500 km de 1.5 dci servis bakımlı 2008 model bir kangoo var, yaşlı bir amcada kendisiyle görüşemedim telefonu açmadı, komşusu adamın kulaklarının pek duymadığını araba da değişen boya olmadığını 23 bin istediklerini söyledi bu fiyatta bizi aşıyor :berbat

Eskiden bu boya takıntısı yoktu hatırlıyorum babam bizim sarı r12yi kırmızıya boyatmıştı :-)

Eskiden bu boya takıntısı yoktu hatırlıyorum babam bizim sarı r12yi kırmızıya boyatmıştı :-)

hep galericiler yüzünden abi boyalı araba taklalıdır odur budur derken milleti korkuttular. Bu yüzden alırkende dikkat etmek zorunda kalıyoruz çünkü bir gün o arabayı satacağız. Bir nevi kısır döngü.

bence doblo ya girişmeyin neden dersen şirket aracı olarak doblo kullanıyorum hatta bugün emanet aldım aracı kız arkadaşım dedi bu nasıl bir araba :D dönmelerde yatıyorum diyo daha ilk binişi ben bu aracı genelde kullanıyorum 2009 safeline 5 para yapmaz 2 lira pahalı olsun sağlam olsun hiç bi sağlamlık yok yol tutuşu 0 park halindeyken biri vurmuş kaput vs. hepsi boyandı farlar değişti bence de kangoo bak derim veyahut ticari gruptaki başka araçlara yönel

Araca bin test et seni tatmin ediyor ise sıkıntı yok.

bence doblo ya girişmeyin neden dersen şirket aracı olarak doblo kullanıyorum hatta bugün emanet aldım aracı kız arkadaşım dedi bu nasıl bir araba :D dönmelerde yatıyorum diyo daha ilk binişi ben bu aracı genelde kullanıyorum 2009 safeline 5 para yapmaz 2 lira pahalı olsun sağlam olsun hiç bi sağlamlık yok yol tutuşu 0 park halindeyken biri vurmuş kaput vs. hepsi boyandı farlar değişti bence de kangoo bak derim veyahut ticari gruptaki başka araçlara yönel

Araca bin test et seni tatmin ediyor ise sıkıntı yok.

Beni bu araç tatmin etmez benim aklım gönlüm megan 2 de. Ancak ailem geniş olsun diyor ben anlatamıyorum, ellerinden gelse otobüs alacaklar qw
Ancak babamı ikna edebilirim düşüncesindeyim, aracın tek kullanıcısı olarak biraz nazım geçer inş.

Geri