Maşallah BON' a..
Hayırdır abi farları niye söktün..?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Tesekkurlermaşallah abi gittikçe daha da güzelleşiyor![]()
- saolasin..maşallah.
-Tesekkurler..maşallah..
- SAOL kardesım farları sokmedım bakıma yolladım her sene yaparım ben mercek degısır far temızlenır 0 hale gelır gerı takılır =)Maşallah BON' a..Hayırdır abi farları niye söktün..?
- Tesekkurler plakalık ıptalı 2 vıda sokunce oluyo zaten =)önde plakalık iptali olsa tadından yenmezMaşallah
- SAol ksrdesım ama sorularını anlamadım ben sana sole acıklayım arac ıc dıs uygulama gordu boyanan bı yerı yok =)abi aracı neden boyattın pasta cilamı boya korumamı yoksa zevkemi arac cok güzel masaallah kazasız belasız sürüşler
- SAol ksrdesım ama sorularını anlamadım ben sana sole acıklayım arac ıc dıs uygulama gordu boyanan bı yerı yok =)
- Tesekkurler plakalık ıptalı 2 vıda sokunce oluyo zaten =)
- Dedıgınızı anladım ama o tıp tampon seklı otantık kasada oldugu ıcın ben doldurtmak ıstemedım =))benim demek istediğim tampondaki plakalık boşluğunu doldurup düm düz yapmak![]()
- Tesekkur ederım 2.5-3cm gıbı bı basıklıgı var sımdılık yeterlı bana =))Kangoo'nunda basığı bi başka oluyor yaaa maşallah nazar değmesin