Bon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *BON*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BON süper olmuş maaşallah..ALLAH kaza bela vermesin..bide bir şey soracağım..farlara bi xenon nasıl yaptırdın kaça mal oldu..

Çok Tesekkur Ederım Iyı Dıleklerınız Icın Hepımıze MAASALAAHH Dıelım - Farların Malıyetı Bıraz Fazla Eger Yedek Far ALırsanız Kı Orjınal Tercıhımdır Sıfır Almıstım Ben 850tl Mercek Yapımı 500tl Xenon Takımı Monza Balans Phılıps 5250K Ampul 400tl Far Ac Kapa Boyama Da 200tl Benım HArcadıgım Rakamlar Bunlar =))- Suan ELımde 1 Takım Daha Merceklı FAr Var Gıne Kendı Aracımın Ustunde Olan Dılersenız Sıze Satabılırım Makul =))

Saati Cok Geriye Cektik Trafikden Sebeb Oyleki 7 De Ofisde Gazeteyi Okumus Oluyorum

Abıı Cok Erken mıss Beaa =))

- Bosa Cıkan Farlar Bu =)

- Suan Uzerınde Takılı Olanlar Bu =))

Maşallah araca bu arabayı canlı kanlı gördüm çok diri duruyordu.

Bu Mercekli Haliylen Muayenede Sorun Olur Mu Yahut Oldu Mu ? Onur Eskilerde Guzeldi Neden Degisiklik Yaptin Ki Fiyat Cok Ama Goruntu De Super Birde Gece Aydinlatmasi Nasildir Ona Dair Foto Da Eklesen Guzel Olur Bence

bu mercekli haliylen muayenede sorun olur mu yahut oldu mu ? Onur eskilerde guzeldi neden degisiklik yaptin ki fiyat cok ama goruntu de super birde gece aydinlatmasi nasildir ona dair foto da eklesen guzel olur bence

- abi muayine gecen senee kadar sikinti degildi ama bu sene inanmislar arcari gecirmemeye mercekli farlari sokmuyorum sadece xenonlari cikartip icine h4 100wat ampul takiyorum amerikan ampulerin kablosunu cekiyorum amg sinallerinde ampullerini cikartiyorum cunku gecmemesi icin elindengeleni yapyorlar
- gece goruntusu inan orjinal bi xenon paketli aractan farksiz cunku mercekler cok kaliteli
- eski mercekli farlari siyah yapim dedim sora vazgectim yeni mercek yaptirdim bi ara yanyan gelelim de daha detayli konusuruz bayramda buralardaysan gorusuruz bi ufak bulusma yaariz =))

- abi muayine gecen senee kadar sikinti degildi ama bu sene inanmislar arcari gecirmemeye mercekli farlari sokmuyorum sadece xenonlari cikartip icine h4 100wat ampul takiyorum amerikan ampulerin kablosunu cekiyorum amg sinallerinde ampullerini cikartiyorum cunku gecmemesi icin elindengeleni yapyorlar- gece goruntusu inan orjinal bi xenon paketli aractan farksiz cunku mercekler cok kaliteli - eski mercekli farlari siyah yapim dedim sora vazgectim yeni mercek yaptirdim bi ara yanyan gelelim de daha detayli konusuruz bayramda buralardaysan gorusuruz bi ufak bulusma yaariz =))
Zaten Yaylada Bir İki Gordum Ama Duramadim Bayramda Adapazarinda Kesim Yapar Donerim Sanirim

- Haydar Baskaan Bayram Islerı Bıtmedıı Mıı ==))))

Geri