< Bombaaa Gibi Geliyorum CYB Coupe'nin Son Hali... >

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MatraX_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç gerçekten güzel gözüküyor. Ben de ağustosta aldım 2.0 ide. Ben de indirmeyi düşünüyorum. Sen bu konuda acemiliği atmışsın. benim jantlar 16' buna dayanarak bana önerebileceğin bir yay var mı? ben 4 cm diye düşünüyorum..

maşallah CYB kendine geldi hayrlı olsn abi :eyv

Maşallah Haydar harika görünüyo Allah kaza bela vermesin

maşallah kardeşim harika görünüyor coupemiz

araç gerçekten güzel gözüküyor. Ben de ağustosta aldım 2.0 ide. Ben de indirmeyi düşünüyorum. Sen bu konuda acemiliği atmışsın. benim jantlar 16' buna dayanarak bana önerebileceğin bir yay var mı? ben 4 cm diye düşünüyorum..

FK dan gerisi yalan

bu arada aracınızın resimlerini paylaşsanız sizi daha yakından tanısak aracınız hakkında neler yapabileceğinizi konuşsak nede güzel olur...

FK dan gerisi yalan

bu arada aracınızın resimlerini paylaşsanız sizi daha yakından tanısak aracınız hakkında neler yapabileceğinizi konuşsak nede güzel olur...

Hakan doğru diyorsun yalnız forum acemiliği işte, resim eekleme hakkında bir bilgim yok !

Teşekkür ederim kardeşim..Bence aracı bas hiç affetne :) Fk olabılır ben 5cm bastım aracı resımlere göre degerlendır..
maşallah CYB kendine geldi hayrlı olsn abi :eyv
Eyvallah kardeşim benim.Fotolar eksık ama bılmem anladın mı hehe
Maşallah Haydar harika görünüyo Allah kaza bela vermesin
Cok tesekkur ederım kardesım..Cümlemiz kazasız belasız bınsın
maşallah kardeşim harika görünüyor coupemiz
Eyvallah kardeşim benım Can geldı bıraz araca

gündüz resimlerini yeni gördüm abi harbi süper olmuş hızlısın maaşallah
jantlar harika zaten bir takımda bana lazım ama momo gtr de olabilir :D

Geri