böle bişey var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZgN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
chipledeo kadar olmaz :) bence..

abi chip + hava filtresi + egzoz felan takılınca F7R'ler 186 ps oluyor :D ustayı kandırmıslar herhalde abi adam bakıma sanırım f7r getirdi chipli egzozlu filtreli ustayı kandırdı bu 186 beygir ve full stock diye :D hehe

peki o zaman sen öyle diyorsan öyledir ben anlamam bu işlerden :)

peki o zaman sen öyle diyorsan öyledir ben anlamam bu işlerden :)

estafurullah abi simdi mantık soyle stock bi f7r hakan aganın dedigine gore 150 ps ( ben anlamam f7r den felan abi :D ) buna chip yapılsa edermi sana 180 ps + buna performans acık hava filtresi ve performans egzoz takılıp + 6 ps edinilir edermi sana 186 ps :D mhpnin 40. yılı kutlu olsun :p

estafurullah abi simdi mantık soyle stock bi f7r hakan aganın dedigine gore 150 ps ( ben anlamam f7r den felan abi :D ) buna chip yapılsa edermi sana 180 ps + buna performans acık hava filtresi ve performans egzoz takılıp + 6 ps edinilir edermi sana 186 ps :D mhpnin 40. yılı kutlu olsun :p
Atmosferik araçlarda 30 hp'yi sadece chiple almak imkansızdan öte değil :)
%10 alırsan öp başına koy :)

Atmosferik araçlarda 30 hp'yi sadece chiple almak imkansızdan öte değil :)
%10 alırsan öp başına koy :)

Hemşerim yorumu yaptı gene :D

istanbulda aradığı aracı buldugunu söylüo ya leyla yada ub coupeden bahsediyo sanırım :D dediğinz gibi yada kendi hayal dünyasında bi coupe var onu arıyo başka dicek bişey bulamıyorum

hmm o zaman ub coupeden bahsediyor kesin :) ama f7r değil ub ve stock değil..

Clio rs motor takılı olanı görmüştür o
3-5 bg de kendi eklemiştir al sana 186 lık megane hehe

valla ne gördü bilmiyorum ama :) baya iddaalı yok diyorum üste çıkıyo en sonunda istanbulda var bitane buldum dedi :) bende ozman hayırlı olsun dedim :D

Geri