BMW HAKKINDA gerçekçi bilgi vermek isteyenler

BMW konusunda iyi kötü birşey bildiğimi düşünüyorum. 2005-2008 modeller maktajsız e90 kasadır. 320i yerine 320d yönlenmelisiniz 2010 sonrası 184 beygir lik olanı gayet memnun bırakır yakıt olarak da performans olarakta. Bakımları düzgün yapılırsa her bmw gibi evlatlıktır ömür boyu binersiniz. ve kasası asla diğer arabalar gibi eskimez. şayet geçen yıl 98 model e36 alacaktım.

1670'de Ferdinand Verbiest Diye Cennetlik Bir Adam İlk Otomobil Denen Şeyi Üretmiş, Sonra 1929 Yılında Bmw Otomobil Üretimine Başlamış. 1929 Yılından Bugüne Tek Bir Gerçek Otomobil Üreten Marka Vardır Benim Gözümde Oda Şüphesiz BMW ! Her Şeyi İle Muazzam Bir Marka Bir Mühendislik Dehası, Kusursuz ve Her Tarafından Ruh Fışkıran Otomobiller.

Bmw'nin Tam Karşılığı Yoktur, Aşktır - Tutkudur - Şehvettir - Gösteriştir - Güçtür - Egoizmdir Bmw Her Şeydir Bir Otomobilden Beklediğinizin Çok Çok Daha Fazlasını Size Sunar. Aileniz Varsa Ailenizden Sonra İlk o Gelir Aileniz Yoksa Sizden Bile Önce Gelir.

Bir Bmw'niz Varsa '' Araban Varmı ? '' Diye Sorduklarında '' Arabam Yok Bemewem Var '' Diyebilirsiniz :)

Anlatmakla Olmaz Yaşamanız Gerek.

Gelelim E90 Kısmına Şüphesiz Hemen Hemen Her Bmw'de Olduğu Gibi Bunlarda Kusursuz Ayarında Araçlar. En Önemlisi Bmw Alınacaksa 3.20 ve Üzeri Alınmalıdır 3.16 - 3.18'e Binmek Akıl İşi Değildir, Alacaksın Bir 3.20 6 Silindir Abovvv :))

3.20 Alınacaksa ve Benzinde Binilmeyecekse 3.20d Alın Direk. 3.20İ'lerin Yakıtları Şehir Dışı 8 Litre, Karışık Kullanımda 10, İstanbul Trafiğin'de 11 - 12 Litreleri Buluyor ( Normal Kullanımda ) Sert ve Devirli Kullanımı Söylemeyeyim hihi

Tek Sıkıntılı Yönü Yakıttır Lakin E90 Alacak Adamda Yakıtı Düşünmez Zaten :eyv

Bmw Her Şeyi İle Size Arabaya Bindiğinizi Hissettirir Hele o 6 Silindir Sesi :dans

Yanlışınız var :) Bmw e90 320i lerde silindir sayısı 4 dür. 6 değil. :)

Yanlışınız var :) Bmw e90 320i lerde silindir sayısı 4 dür. 6 değil. :)

+1 Bende Şuan Okuduğumda Fark Ettim, Benim Gönlümden Hep E30 - E36 Kasalar Geçer Ondan Dolayı 3.20 Deyince Gözümde 6 Tane Silindir Canlanıyor :))

+1 Bende Şuan Okuduğumda Fark Ettim, Benim Gönlümden Hep E30 - E36 Kasalar Geçer Ondan Dolayı 3.20 Deyince Gözümde 6 Tane Silindir Canlanıyor :))

:) M50 6 silindirin sesini şu günlerde bizde mumla arıyoruz :cool:

1670'de Ferdinand Verbiest Diye Cennetlik Bir Adam İlk Otomobil Denen Şeyi Üretmiş, Sonra 1929 Yılında Bmw Otomobil Üretimine Başlamış. 1929 Yılından Bugüne Tek Bir Gerçek Otomobil Üreten Marka Vardır Benim Gözümde Oda Şüphesiz BMW ! Her Şeyi İle Muazzam Bir Marka Bir Mühendislik Dehası, Kusursuz ve Her Tarafından Ruh Fışkıran Otomobiller.

Bmw'nin Tam Karşılığı Yoktur, Aşktır - Tutkudur - Şehvettir - Gösteriştir - Güçtür - Egoizmdir Bmw Her Şeydir Bir Otomobilden Beklediğinizin Çok Çok Daha Fazlasını Size Sunar. Aileniz Varsa Ailenizden Sonra İlk o Gelir Aileniz Yoksa Sizden Bile Önce Gelir.

Bir Bmw'niz Varsa '' Araban Varmı ? '' Diye Sorduklarında '' Arabam Yok Bemewem Var '' Diyebilirsiniz :)

Anlatmakla Olmaz Yaşamanız Gerek.

Gelelim E90 Kısmına Şüphesiz Hemen Hemen Her Bmw'de Olduğu Gibi Bunlarda Kusursuz Ayarında Araçlar. En Önemlisi Bmw Alınacaksa 3.20 ve Üzeri Alınmalıdır 3.16 - 3.18'e Binmek Akıl İşi Değildir, Alacaksın Bir 3.20 Abovvv :))

3.20 Alınacaksa ve Benzinde Binilmeyecekse 3.20d Alın Direk. 3.20İ'lerin Yakıtları Şehir Dışı 8 Litre, Karışık Kullanımda 10, İstanbul Trafiğin'de 11 - 12 Litreleri Buluyor ( Normal Kullanımda ) Sert ve Devirli Kullanımı Söylemeyeyim hihi

Tek Sıkıntılı Yönü Yakıttır Lakin E90 Alacak Adamda Yakıtı Düşünmez Zaten :eyv

Bmw Her Şeyi İle Size Arabaya Bindiğinizi Hissettirir:dans

nede güzel tarif etmişsin içindeki BMW tutkusunu:eyv dilerim hayalindeki bmw'ye en yakın zamanda kavuşursun....

benim gözdem ise X3:)

Emin ol herkezin bi kafasında kalmıştır :)
şüphesiz :) e46dan sonra bu kasaya alışamadım ama konyada ankara gibi bmw konusunda aşşa kalmaz. bazen hayranlıkla baktığım e90lar oluyor fabrika çıkışı halini beğenmiyrum bu araca büyük jant şart.
bende benzinli alırdım lpg takar keyfime bakardım.

Bmw 320 d vardı 2004 model 2300 tl ye kasko yaptırmıştım sudan ucuz herşeyi :silah:anla

e90 alıcaksanız ya 320d yada 320si öneririm. Otomatiklerinde yazılım sonrası sorun oluştuğunu duymuştum, manuel alınır mutlu olunur :D

Trafikte 45bin liralik bi e90 latitude den daha fazla dikkat çekiyorsa düşünmeden alinmayi hak ediyor :)

Geri