Bizim Canavarr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asarigul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracım 2014 eylül çıkışlı şu ana kadar kendim hassas şekilde kullandım .Aracımı asfalt yoldan indirmedim ve 4 kişiden fazla bindirmiyorum.. 12500 km de Ayrıca arka kapıya 250 watt tivitirli hoporler taktırdım.Çok Güzel kaliteli müzik dinliyorum.Park sensörleri için teşekkürler.Jantlar gerçekten konforlu,bu jantları yazın kullanıyorum. Orjinal jantlarda kışlık lastikler takılı.

aracım 2014 eylül çıkışlı şu ana kadar kendim hassas şekilde kullandım .Aracımı asfalt yoldan indirmedim ve 4 kişiden fazla bindirmiyorum.. 12500 km de Ayrıca arka kapıya 250 watt tivitirli hoporler taktırdım.Çok Güzel kaliteli müzik dinliyorum.Park sensörleri için teşekkürler.Jantlar gerçekten konforlu,bu jantları yazın kullanıyorum. Orjinal jantlarda kışlık lastikler takılı.
Hoparlörlerin markası ne acaba, bende yakın zamanda ön arka değiştirdim..

pıener

Maşallah :eyv

arabanın konforunu bozmamak ve garantiden çıkarmamak için için 15 inç ebatta uzun aramalar sonucu reblika jant aldım.Kasisler de ve arabanın çekişinde herhangi bir hantallık ve vuruntu yapmamaktadır.Hatta çelik supap taktırdım.yalnız hepsini çaldılar.Bayide orijinal aynı janta 2500 tl fiyat verdiler.Yalnız sizden ricam camlara rüzgarlık taktırırsam uygun düşer mi.Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olurum.Hatta bir tane konya da clio 4 gördüm ondada arka teker arkasına clio yazılı tozluk taktırmış

Geri