Bİrİcİk anneme

Annenin kıymetini bildiğini bildiğimden annenin kıymetini bil demiyorum Serhan...:)

bir an bu cümleyi kaçıncı level'da öğretebilirim diye düşündüm:) ingilizce, almanca 4 cümle oluyor sanırım çevirisi kıhkıh

bir an bu cümleyi kaçıncı level'da öğretebilirim diye düşündüm:) ingilizce, almanca 4 cümle oluyor sanırım çevirisi kıhkıh
bende de gördüğüm cümleleri ingilizceye çevirme çabası var bölümümden dolayı ama Ustanın cümlede yakıyordum devreleri :D

Bu arada anne baba yani aile gibisi yok. Allah eksikliklerini göstermesin. :)

bende de gördüğüm cümleleri ingilizceye çevirme çabası var bölümümden dolayı ama Ustanın cümlede yakıyordum devreleri :D

Bu arada anne baba yani aile gibisi yok. Allah eksikliklerini göstermesin. :)

Ben bir de yabancılara Türkçe öğrettiğim için, işin sonu intihara kadar gidebiliyor, adamlar diyor yahu bizde şu kadar kelime, cümle nasıl sıkıştırıyorsunuz, .rar lıyoruz diyorum :D

Ben bir de yabancılara Türkçe öğrettiğim için, işin sonu intihara kadar gidebiliyor, adamlar diyor yahu bizde şu kadar kelime, cümle nasıl sıkıştırıyorsunuz, .rar lıyoruz diyorum :D

Öğretme İşi Gerçekten Zor Lise Yıllarımdan Bilirim İngilizceci Bize İngilizceyi Öğretecem Diye Paralanıyordu Ama Özledim Ahmet Öğretmenimi Şeker Gibi Birisiydi

Geri