Biraz bastık... Devamı yolda... (Junior Clio)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut026
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
malesef ülkemizin bütün yollarında böyle durumlar var alıştık biz zıplayarak küfür ve isyan ederek araba kullanmaya ben hergün gidip geldiğin yolda çukurları unutuyorum hergün başka delik çıkıyor karşıma :)

İllerin içi değil sadece şehirlerarası yolların çoğuda öyle en son ordu'ya giderken akla karayı geçtim çukurdan kaçıyorum araba kayıyor kçmıyorum arabanın anası ağlıyor...

İllerin içi değil sadece şehirlerarası yolların çoğuda öyle en son ordu'ya giderken akla karayı geçtim çukurdan kaçıyorum araba kayıyor kçmıyorum arabanın anası ağlıyor...

e5de kadıköye doğru giderken tam adliye sarayının önünde bir çukur vardı 130 la falan gidiodum kaçtım ama aklımda kaçtı arabyla birlkte hehe şmdi doldurdular dkktli bakınca belli oluor :D

Van depremi olduktan sonra bi gazetede okumustum yanlıs hatırlamıyorsam.1999 yılından beri toplanan deprem vergisi ne oldu die. bi bakanımızda yolların yapımında kullandık demiş. galiba o yollar bu yollar değil =))

e5de kadıköye doğru giderken tam adliye sarayının önünde bir çukur vardı 130 la falan gidiodum kaçtım ama aklımda kaçtı arabyla birlkte hehe şmdi doldurdular dkktli bakınca belli oluor :D
yaa bide refleks olmus çukardan kaçmak Allah göstermesın sağında solunda araba olsa bi dalgın anına denk gelse =s

La benimki 2008 nasıl 65lik :D
kardeşim benim araç 2007 Authentique ama stil paketli diye geçiyo sis farı çelik jant ve bg farkı var ama stil paketlerin hepsinde bg gücü farkı varmı bilmiyorum

kardeşim benim araç 2007 Authentique ama stil paketli diye geçiyo sis farı çelik jant ve bg farkı var ama stil paketlerin hepsinde bg gücü farkı varmı bilmiyorum

vay be benim arabadada aynısı ama 65 lik :D

Güle güle kullan kardeşim...allah kaza bela vermesin...

ruhsatı tarattım:) 80 bg aracımın ruhsatı :halay

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri