Tipo 1.6'larda güzeldir bir zamanlar o vardı mahallede bir abimizle onla çok gezdik o zamanlar çok güzel arabaydı iyi gidiyodu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uno iyidir ya üzmez çok vefakardır ama çok şey beklememek kaydıyla:aytuğ
yapacak birşey yok kardeşim hiç yoktan iyidir Allah nasip ederse bizi idare etsin şimdilik ilerde güzel bir araca girerimSanırım yanlış bir seçim lakin Maddi yönden bakıldımı şuan sana en makül araç kardeşim
Hayırlısı olsun artık ayağını yerden kessin seni zor durumda bırakmasın yeter, zamanla en iyilerine'de sahip olursun zaten.
teşekkür ederim gözlemlerime göre iyisini bulursan binersin bu aracaAraç o fiyatlarda alabileceğinizin en mantıklısı.Çünkü uno sizi üzmez diye düşünüyorum kötü bir araç değil bende kullandım ve gayet rahattı.
ayrıca paliolarda var onlarada bakabilirsiniz
18 kuruş uzun yol 20 krş şehir içi arkadaşımın dediğine göre tabi teşekkür ederimhayırlı olsun. bende unoyu test etme fırsatı bulmustum sprıngı almadan once ..az yaktığıyla bılınır ama 25 kurustan az yakmazz..ve cok ufak benım dizlerim direksıyona değiyordu.tek olumsuz tarafları buydu ilk gözlemlerım neticesınde.ama ufak şirin bi araba qw
aynen abim Allah büyük teşekkür ederimHayırlısı olsun kardeşim. Uno'yla başla sonra yavaş yavaş yükseltir gidersin. Allah ömür versin yeter ki, hepsi zamanla olur gider.
Fiat Uno 70 S 1999 Model 7.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 132754443
aracı aldım. pazartesi teslimat var..