Bir Sibop Kapağı Hırsızımız Eksikti Oda Tam Oldu....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu olay benim sıklıkla yaşadığım şey,kaç defa krom kapak aldım ama hepsi gitti,sonra dandik şeyler taktım ama onlarda gitmeye devam ediyor.Artık inada bindi iş onlar çalıyor ben takıyorum kim bıkacak merak ediyorum.

allah sabır versin

benım camlar fılımlı aracın ıcınde park halındeyken yurutmeye kalktılar.dovermısın sovermısın yanı

Benimde 2 gun arayla silecek lastiğim yer değiştirdi. :)   

Duman ile iletişimle gönderildi.

Bu olay benim sıklıkla yaşadığım şey,kaç defa krom kapak aldım ama hepsi gitti,sonra dandik şeyler taktım ama onlarda gitmeye devam ediyor.Artık inada bindi iş onlar çalıyor ben takıyorum kim bıkacak merak ediyorum.

:) bisikletlerine takiyo cocuklar. Niyet o:) ben gaziantepte artik plastik sibop kapagi kullaniyorum. Ona ragmen su anda sag iki tekerde yine kapak yok. Calinik:))

benım camlar fılımlı aracın ıcınde park halındeyken yurutmeye kalktılar.dovermısın sovermısın yanı

Vay arkadaş benim başıma gelmediği için bilmiyormuşum demek böyle manyaklar tek benim başımda değilmiş...ya sabır.

Aynı dertten bende 3 kez müzdarip oldum ve artık plastik normal sibop kapağı takıyorum yapcak bişey yok başkan çalıyolar :(

Aynı dertten bende 3 kez müzdarip oldum ve artık plastik normal sibop kapağı takıyorum yapcak bişey yok başkan çalıyolar :(

ben yapacak birşey buldumda ya çocuksa diye kıyamıyorum....

bende çocoukları kovaldım kızdım birdaha ne benim arabamın ne de başkasının kapaklarını alamıyorlar :)

Bu ne ya hayvan gibi şi yapıyolar ya.:))

bugün arabanın siboplarının çaaaaaaaaaaaalannn...
yarınnn akslarının çalar
öbür gün motor takozunun çalarrr....
öbür günnn arabayı çalar...:mad:

Geri