Bir R11 Coupe Daha 07 BRJ 45

R11 candır. R11 coupe capcandır. :)
Teşekkürler...

çok iyi r11 maşallah coupe olmaı ayrı bi hava bunu nasıl aratacaz sahibindende arkadaşa bakıyoruz arada ama coupe denk gelmedi hiç:) birde fiyatı özelden alabilirmyiz.jantlar orj. momo mu :) fiyatı nedir.

Hayırlı olsun Maşallah :)

çok iyi r11 maşallah coupe olmaı ayrı bi hava bunu nasıl aratacaz sahibindende arkadaşa bakıyoruz arada ama coupe denk gelmedi hiç:) birde fiyatı özelden alabilirmyiz.jantlar orj. momo mu :) fiyatı nedir.

1986 model ve altına bakmalısınız. Fiyat olarak 4 ile 8-9 arasında çıkar diye düşünüyorum. 8-9 lara alınacak kadar temizini bulmanız imkansıza yakın. O kadar düzgün olanları satacaklarını sanmıyorum. Örn. ben. :)
Umarım bulursunuz, gerçekten çok keyifli bir araç. Turbolusu tadından yenmez. Ama turbolu bir taneye 12.500 istediklerini duydum. Bizimki gibi karadüzen 1.4 Lpg ile aman aman hız yapamasanızda; bence bu arabanın tarzı sağdan yavaş yavaş göstere göstere gitmektir. Ben öyle yapıyorum. Belki bir mustang gibi anlattım. Ama ''ben R11 hastasıyım ilk defa tek kapısını görüyorum!'' diyeni çok duydum. Yolda giderken camdan seslenenler. Beni sollayıp yavaşladıktan sonra benim onları sollamamı ve tekrar bakmak isteyişleri gibi.. :) Arabamın hayranlıkla incelenmesinin verdiği haz başka hiçbir şeyde yok.

Hayırlı olsun Maşallah :)

Teşekkürler.. :)

Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah çok güzel...Bu coupe birde turbo hastalığı bendede başladı...Çok şık duruyor yaw.....Hele o arka çamurluğun tam kavisli yuvarlak olması.......Öldürüyor beni...:)

Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah çok güzel...Bu coupe birde turbo hastalığı bendede başladı...Çok şık duruyor yaw.....Hele o arka çamurluğun tam kavisli yuvarlak olması.......Öldürüyor beni...:)

Turbo olmasına gerek yok. Coupe olsun yeter.. Çok farklı bir araç. Umarım bir gün sizinde olur... :)

Çok hoş görünüyor... Hayırlısı olsun :)

maşallah kazasız belasız olması dilegiyle

Geri