Bir İnsan Vukuat Olmasın ! (engin_er_26)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adam tam vukuat be, nereden buldun bu konuşmaları Levent kardeşim... :)

Clioiii.com sitesine de konu açmış dengesiz herif... :)

Clioiii.com sitesine de konu açmış dengesiz herif... :)
bende okudum az önce :)

Evindeki saksıları falan paylaşmış bir başka yerde ve bu adam evli sanırım. gitmezsin servise olur biter :)

Son düzenleme:
Bu tarz adamlar uğraşıcak bişey bulamaz sağa sola saldırır bununki de o misal yaşlı dayı kendinden geçmiş sağa sola saldırıyor. Bu tip insanların psikolojik bazı sorunları oluyo bu sözüm aşagılama anlamında değil ciddi olarak sölüyorum belli ki geçen yıllar bu yaşlı kurt'u baya bunaltmış ki herşeye savaş açarmışcasına cevap veriyor. O bildiği gibi davranmaya devam etsin istediği ortamda ama birgün illaki gerçek hayatta yamukluğunu birisi düzeltir buda ona akıl parası olur :cool:

sözünüz aşağılama deil çok doğru söylüyorsunuz tabikide bende bir noktaya parmak basayım tahminimce kendisi ordu mensubu (ymuş) zira genelde çoğunlukla bu tür psikolojik sorunlar 45 yaş üstü kişilerde görülüyor.aynı şekilde polislerde de. normalde dışardan bakıldığında orduda çalışıyor ne iyi filan deniyor ama işin içi hiç öyle değil. 45 yaş üstü alın bir serbest meslek erbabı birde ordu mensubu ölçüm yapın serbest meslek (ordu polis dışında herhangi bir iş yapmış) olarak çalışan kişinin aynı yaşta olmasına rağmen akıl ve zihin sağlılığı bütünlüğünün daha sağlam olduğunu göreceksiniz. maalesef bu 2 meslek fiziki olarak bir yıpranma yaratmasada zihinsel olarak çoğu kişide meslek hastalığı diye tabir edebileceğimiz bir hastalığı görmekteyiz. heleki 25-30 sene belli kalıpların içinde çalışmış bu kişiler emekliden sonraki sivil hayatta epey bir bocalama dönemi geçiriyorlar.

tam beni mi tarif ediyorsun ne!hehe

tam beni mi tarif ediyorsun ne!hehe

estafurullah :anla

şimdiki olmasa bile 25 seneki durum :))

o kadar olmaz, kaldı 16 sene!
hihi 16 seneye oohh, :pislik

loading

loading

loading

:masallah

geçenlerde benimde bi konama atarlı cevaplar vermişti bu arkadaş ;) demek ki insan kendini belli ediyor abi ;) ellerinize sağlık .

Geçimsiz insan heryerde geçimsizdir :berbat

Geri