Bir İnsan Vukuat Olmasın ! (engin_er_26)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Bu arkadaş foruma üye olur olmaz yetkili servisleri kötülemeye başladı, ne kadar bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışsak da arkadaş eleştirinin dozunu ve yönetime olan hakaretlerini arttırdı, en son yöneticimize hakaret edince forumdan süresiz banladık.
Geçen gün yeni bir üyelik aldı (uzaydan geldim) onuda banladık :)
Buradan banlanınca eskiden beri üyesi olduğu DH Forumunda bizleri karalayıcı konu açtı, yönetime konunun kaldırılmasını rica ettim ve sağolsunlar konu kaldırıldı, bu sefer değişik konularda karalama kampanyasına başladı, hem bize hem yetkili servislere hakaret etmeye yalan haberler yayınlamaya başladı, bu adamın nasıl biri olduğunu bilmeyen arkadaşlar da onun gazıyla bize ters cevaplar verdi ama şimdi herkes onun nasıl biri olduğunu anladı aramızda mesele kalmadı.
DH forumunda da rahat durmadığından orada geçici olarak uzaklaştırma cezası almış, demek ki biz verdiğimiz cezada haklıymışız.
Konuyu niye mi açtım ?
Bu adamın ne tür bir şahsiyet olduğunu bilmenizi istedim, olur da bir yerlerde karşınıza çıkarsa bu yalancının yazdıklarını önemsemeyin...:eyv

attachment.php

attachment.php

Böyle insanlar hiçbir yerde barınamaz, bulundukları ortamlarda da sırf iş olsun diye muhalefet eder dururlar.

sorunlu bir arkadaştı boşverin ipini koparmış köpek gibi saldırsın sağa sola

Senelerce iş yerinde ki arkadaşlarını düşündüm de şimdi, vay onların haline. Acıdım adamlara ya, emekli olunca bu şahıs kurban kesmişlerdir, kurtulduk diye. :))

layığını bulur....

kervan yürümekteee..........:))

Sinek küçük ama mide bulandirir. ..
Ezersin problem kalmaz :))

İşi gücü yok bu işlerle uğraşıyor . Adam belkide hep dışlanıyor bundan dolayı. Böyle içinide bilemeyiz tabi başka dertleri vardır ordan burdan çıkartıp keyif alıyordur. Ama no problem yes banned bizimde zevk aldığımız bir konudur . Durup dururken kimseyede zaten atılmaz velakin Usta abinin açıklamasıda başkaların kafasını karıştırmasını engellemiş olur. :eyv

Bu tarz adamlar uğraşıcak bişey bulamaz sağa sola saldırır bununki de o misal yaşlı dayı kendinden geçmiş sağa sola saldırıyor. Bu tip insanların psikolojik bazı sorunları oluyo bu sözüm aşagılama anlamında değil ciddi olarak sölüyorum belli ki geçen yıllar bu yaşlı kurt'u baya bunaltmış ki herşeye savaş açarmışcasına cevap veriyor. O bildiği gibi davranmaya devam etsin istediği ortamda ama birgün illaki gerçek hayatta yamukluğunu birisi düzeltir buda ona akıl parası olur :cool:

Geri