Abi mükemmel ötesi olmuş ön direkler ve arka pandizot aydınlatması özellikle müthiş olmuş. Eline emeğine sağlık. Allah tıptıs tıptıslıhehe günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Aykut AbiElinize emeğinize sağlık.
Teşekkür Ederim KadirEmeğinize sağlık başarılı bir çalışma olmuş
Sağol KankaHayırlı olsun kanka
Teşekkürler TayfunGayet İyi Olmuş , Elinize Sağlik
Teşekkürler BerkayEmeğinize sağlık
Çok Teşekkür Ederim.çok çok iyi, maaşallah...
Teşekkür Ederim AbimMuratım emeğine sağlık çok iyi iş çıkartmışsın maşallah
Teşekkür EderimVay vay vay vay özellikle ön direktekilere bayıldım. İyi günlerde...
Teşekkür Ederim.Maşallah,direkler çok güzel olmuş
Teşekkür Ederim Anıl KardeşimAbi mükemmel ötesi olmuş ön direkler ve arka pandizot aydınlatması özellikle müthiş olmuş. Eline emeğine sağlık. Allah tıptıs tıptıslıhehe günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Çok Teşekkür Ederim.maşallah nolmuş clio ya öyle ) evrim geçirmiş resmen yakışmış güle güle kullanın
Teşekkür Ederim.Bagaj Pek Fazla Kullanmadığım İçin Sorun OlmuyorHayırlı olsun ön direkteki olaya bayıldım acıkcası on numara bes yıldız tebrıkler ama bagaj olu tek kotu yanı o olmus
Abi Ne Olursa Olsun Ama Adam Gibi Tesisat Olsunhayırlı olsun, güle güle kullan murat
reno'nun koyduğu muzik sistemi vasat sayılır. gerçi bmw ayarında olsa bile, sen yine bu seti taktırırdın
Eyw Sağolasınabi Maaaşallah dicek başka birşey yok