Bir Fluence Daha Süslendi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekaray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anteni Çıkarmak Kolay İçteki Tavan Lambasını Çıkarınca Altta Vidası Var Ordan Sökülüyor.Tavan Barlarını Çıkarmadan Yapabilcek Bazı Yerlere Görüştüm.Pratik Oto.Ultra Garage Filan Bazılarında Ücretsiz İç Dış Yıkama Far veya Stop Karartma Ve Transpran Folyo veya Ayna Kaplama.
tawan barlarını sökmedende yapar her firma ama sökülse iyi olur sökülmediği zaman bi zaman sonra tawan barların oldugu etraf atma yapacak kötü görüntü olup çıkarmak zorunda kalıcaksın.

Sonradan Takarlarken Silikonla Yapıştıracaklar Demi ?.Bugün Çevirme Vardı Ama Beni Durdurmadılar Sadece Taksiceler İçindi.Duraktan Bir Arkadaş 198 Tl Ceza Yedi Cam Filminden Dolayı Ama Cam Filmlerini Söktürmemişler.

cam tavan özellikle bu renkte çok güzel durmuş...kazasız belasız ;)

Sonradan Takarlarken Silikonla Yapıştıracaklar Demi ?.Bugün Çevirme Vardı Ama Beni Durdurmadılar Sadece Taksiceler İçindi.Duraktan Bir Arkadaş 198 Tl Ceza Yedi Cam Filminden Dolayı Ama Cam Filmlerini Söktürmemişler.
Yok Abi Silikonla Yapısacak Bırsey Degıl Civatası Var Bunların Barların Kenarındakı Plastık Kapaklar Var Gormussundur Onlar Klıpslı Acılıyor Ve Altında Somonları Var Ordan Cıkıyor Takarkende Tekrar Yerıne Koyup Somonları Sıkıp Kılıpslı Kapaklarını Takıyorsun Oluyor Bıtıyor Kapaklar Hassas Kırılabılır Dıkkatlı Olun Kırılırsada Sılıkonlarsın Artık :)
Filmede Gelınce Artık Polislerin Sokturme Gıbı Yetkılerı Yok Ya Ceza Yazar Yada İyi Niyetlıyse Sana Sımdı Sok Yazmıyım Der 1.sınde Ceza Yazar Yollar 2.sınde Arabanı Baglar Sonra Gıder Alırsın Ve Muayene Dısı Olur Arac Gıder Muayene Yaptırırsın Falan Uzun İş O Yuzden Ben En Acık Olanından Yaptırdım. Benım MAksatım İçinin Gorunmemesı Degıl Yazın Gunesden Korunmak :)

Son düzenleme:
çok şık olmuş iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
ve artı olarak kişisel fikrim plakalıkları cıkarıp plakadakı sıyah cerceveyı tınerle sılerek yapısıtırısanız daha guzel bir görüntü ortaya cıkacaktır

Anteni Çıkarmak Kolay İçteki Tavan Lambasını Çıkarınca Altta Vidası Var Ordan Sökülüyor.Tavan Barlarını Çıkarmadan Yapabilcek Bazı Yerlere Görüştüm.Pratik Oto.Ultra Garage Filan Bazılarında Ücretsiz İç Dış Yıkama Far veya Stop Karartma Ve Transpran Folyo veya Ayna Kaplama.
Evet Özellıkle Avrupa Yakasında Cok Yer Var Abi Ama Cıkartmadan Yaptırmanı Tafsiye Etmıyorum Kalkma İhtimalı Cok Yuksek Ben Uskudarda Bır Yerde Yaptırdım Sans Eseri Gecerken Gorup Gıdıp Bakdım Bı Arac Yapılıyordu İzledım İşcılıgı Hosuma Gıttı Sonra Ben Yaptırdım 5 Yıl garantili Cam Fılmıde Tavan Kaplamada Kalkmaya cizilmeye Vs.

çok şık olmuş iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
ve artı olarak kişisel fikrim plakalıkları cıkarıp plakadakı sıyah cerceveyı tınerle sılerek yapısıtırısanız daha guzel bir görüntü ortaya cıkacaktır
Tesekkurler App Plaka Siparısi Verdım Onları Beklıyorum Cok Sırıtıyor Canımı Sıktı Plakalıklar Ilk Gunden Berı Zaten :)

Geri