Bilalrx emmi ruyamda gordum seni :)

güzel bir işporta saat alırız beya... canın sağolsun kardeş... askerde ustun başarı-hızmet belgen varsa sorun yok... hediyenın ucuzu pahalısı olmaz zati... :cool:

güzel bir işporta saat alırız beya... canın sağolsun kardeş... askerde ustun başarı-hızmet belgen varsa sorun yok... hediyenın ucuzu pahalısı olmaz zati... :cool:
ne alırsan 1 TLden alıcan saati anladım :D Neyse sen yolllada çamurdan olsun :aytuğ

Sizi askere almasınlar :)

Bilal Abim , artık trans yönetemiyle bağlantı kuruyor

Bilal Abim , artık trans yönetemiyle bağlantı kuruyor

Aha Yalanım Varsa 2 Gözüm Önüme Aksın, Dün Gece Bende Ersin Abi'yi Rüyamda Gördüm. Beraberce Yan Yana Oturmuş Foruma Bakıyorduk Ama Bir Yandan'da Forum Üzerinden Ersin Abi İle Konuşuyordum Niye İse Bana Şöyle Bir Cevap Verdi '' Kaan Seni Hep İdolüm Olarak Görüyorum '' Dedi Tövbe Bismillah Dedim Tam Kafamı Yanımda'ki Ersin Abiye Çevirdim. Birden Böyle Ağzı Yüzü Kanlanmış Üzerime Atladı. Rüya'da Burada Bitti hehe

roadfox Kerem Abi Hadi Bunu'da Açıkla hihi

Aha Yalanım Varsa 2 Gözüm Önüme Aksın, Dün Gece Bende Ersin Abi'yi Rüyamda Gördüm. Beraberce Yan Yana Oturmuş Foruma Bakıyorduk Ama Bir Yandan'da Forum Üzerinden Ersin Abi İle Konuşuyordum Niye İse Bana Şöyle Bir Cevap Verdi '' Kaan Seni Hep İdolüm Olarak Görüyorum '' Dedi Tövbe Bismillah Dedim Tam Kafamı Yanımda'ki Ersin Abiye Çevirdim. Birden Böyle Ağzı Yüzü Kanlanmış Üzerime Atladı. Rüya'da Burada Bitti hehe

roadfox Kerem Abi Hadi Bunu'da Açıkla hihi
kaan kardeşim naptın sen ya :D iyi örtünseydin yatarken

Allah hayır etsın kardeş... :eyv

bizim şerle-kötüyle işimiz olmaz, enfazla mücadelemiz olur... :cool::eyv

Aksakallı dede gibi rüyalara girmeye başlamıssın....:D
Allah sağlıklı, huzurlu uzun ömür versin Bilal abi.

herşeyin hayırlısı genşşler... bu dünyada herşey olabılır...:eyv
bu aralar askerlik havam yok...:cool:

Geri