Bilalrx emmi ruyamda gordum seni :)

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bilal emmi gunduz soylemeyi unuttum dun gece ruyama girdin sen askeri kiyafetlerle beraberiz askeri araclarla bi yerlere gidiyoz senin rutbe yuksek komutan gibisin ve bana cook guzel kalite bi saat hediye ettin ruyada saat cok guzeldi sabah kalktm hala etkisindeydim :)) Rfc ruyalarada geldi artikin :))

Allah hayır etsın kardeş... :eyv

bizim şerle-kötüyle işimiz olmaz, enfazla mücadelemiz olur... :cool::eyv

bak şimdi kafam takıldı... :cool:
benim askerlik yaşım geçti... sefer görevde kalktı... iş çıkarma başımıza şimdi beya... :cool:

Rüyada asker görmek evinizin güvenli olduğuna, asker olduğunuzu görmek,başarı ve zenginlik için bütün gücünüzle çalışmanız gerektiğine, büyük bir komutanın emrinde savaşa katılmak, çok mutlu olduğunuza, asker evinde olmak, hastalanılacağına,kışla içerisinde asker görmek, eski bir dosttan yardım alınacağına, askeri hasta görmek, birisine yardım etmek istediğiniz halde,kötü niyetli biri tarafından engellendiğinize,silahsız asker görmek, tanıdığınız bir kadının kötülüğüne maruz kalacağınıza işarettir.

:aytuğ:aytuğ:aytuğ

Rüyalar tersine çıkar sözü doğru ise; birine saat hediye edilecek sanırım, hanıma hediye alarak döner sermayeye çevirilebilir iş :aytuğ

bak şimdi kafam takıldı... :cool:
benim askerlik yaşım geçti... sefer görevde kalktı... iş çıkarma başımıza şimdi beya... :cool:

hehe

Rüyada asker görmek evinizin güvenli olduğuna, asker olduğunuzu görmek,başarı ve zenginlik için bütün gücünüzle çalışmanız gerektiğine, büyük bir komutanın emrinde savaşa katılmak, çok mutlu olduğunuza, asker evinde olmak, hastalanılacağına,kışla içerisinde asker görmek, eski bir dosttan yardım alınacağına, askeri hasta görmek, birisine yardım etmek istediğiniz halde,kötü niyetli biri tarafından engellendiğinize,silahsız asker görmek, tanıdığınız bir kadının kötülüğüne maruz kalacağınıza işarettir.

tilki abiden rüya yorumları hehe

Bilal abiyi görmek Dacia alacağınıza işarettir.hehe

Yorganın değişme vakti gelmiş olmasın...:D

bilal emmiii Saatimi isterim :D
Roadfox emmi tabirler ulema-tul Goggle'dan almıs
çiğdem abla evde koleksıyon var saati ben hanıma değil bilal emmi bana alacak :D :aytuğ
HAlilim saat alsın bana dacia istemem :D

Geri