BF Coupe Son Hız Denemesi

eywallah hocam sağolasın :D bende heyecanlandım şimdi, yaptırınca tabiki paylaşırım bilgileri.
senden de bi dyno bekliyorum en kısa zamanda :D
Bende düşünüyorum, ancak ilk olarak bir yazılım bulmam gerek yada beygir artışı sağlayacak formüller üzerinde yoğunlaşmalıyım...Araç hali hazırda tüm yaptıklarımdan sonra istediğim performansa henüz gelmedi.

yarın slc ve renaultsporta orada olacak ,benim işlerim var yarın gelemem ama gidersen rs ciler orada :eyv
adresi pm den atarmısın? yada yol tarifini...

Bende düşünüyorum, ancak ilk olarak bir yazılım bulmam gerek yada beygir artışı sağlayacak formüller üzerinde yoğunlaşılmalı...Araç hali hazırda tüm yaptıklarımdan sonra istediğim performansa henüz gelmedi.

ben bursada MAİS servisine gittim bizim arabalara hiç bir şekilde (orjinal yazılım dahil) yazılım atılmadığını söylediler haberin olsun.
bu arabaların beyninde enjektör sistemi için bile ayrı bir kart varmış. İDE motor da yapacağın en son iş yazılım olsun bence.

merdana selamımı iletirsen sevinirim,en azından rfc den olduğunu bilir :eyv

ben bursada MAİS servisine gittim bizim arabalara hiç bir şekilde (orjinal yazılım dahil) yazılım atılmadığını söylediler haberin olsun.
bu arabaların beyninde enjektör sistemi için bile ayrı bir kart varmış. İDE motor da yapacağın en son iş yazılım olsun bence.

Hay ben o MAİS'in.....Yahu teknolojik motor yapıcam diye elimizi kolumuzu bağlıyorlar, artık eşşeğe bile yazılım atılan bir dönemde yakışmıyor...

yazılımı bence o kadar büyütmeye gerek yok,kazanacağın 5 hp dir.onsuz başka birşeyler yapıır arabana kıyarsan :)

Hay ben o MAİS'in.....Yahu teknolojik motor yapıcam diye elimizi kolumuzu bağlıyorlar, artık eşşeğe bile yazılım atılan bir dönemde yakışmıyor...

aynen öyle, adamlar her türlü kitliyorlar elimizi kolumuzu. onlar ne yaptıysa onu kullanıcaz :(

Geri