BF Coupe hava filtresi projesi

Filtre önemli değil ben soğuk hava aldırılabilen konuma yorum yaptım aslında.O konuma da bu filtre uygun olur demek istedim :)
Hks kadar olmasa da simota da iyidir :)
Sizin araçlarda far arkasına filtre konulunca nerden soğuk hava alıyor filtre?

Filtre önemli değil ben soğuk hava aldırılabilen konuma yorum yaptım aslında.O konuma da bu filtre uygun olur demek istedim :)
Hks kadar olmasa da simota da iyidir :)
Sizin araçlarda far arkasına filtre konulunca nerden soğuk hava alıyor filtre?
Anladım kardeşim bende bu dediğini kastetmiştim zaten yani soğuk hava geçişi gayet güzel ve muntazam Carbon yapısı ve Filtreyi içinde barındırması bakımından çok iyi izole ediyor ayrıca bizim araçlarda orta böbreğin ordan alıyor bide sol farın yan radyatör kısmından alıyor ama bence aşaya sisin arkasına almak daha iyi olur diye düşünüyorum ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü üst kısımda soğuk hava bence farın arkasında sıkıntılı pek sağlıklı değil ama dediğim gibi orta böbreğin ordan alıyor bide alttanda vuruyodur elbette ama far arkasında direk bir soğuk havaya maruz kaldığını ben düşünmüyorum aşaya uzatılırsa çok daha iyi hava alır eğer üst kısımda farın arkasındaysa filtrenin etrafı oda şeklinde yapılıp izole edilirse çok daha iyi olur kanaatindeyim

Son düzenleme:
hayırlı olsun :eyv

bugun pimascılardan buragı gördük tahtele selam soledik:d

bugun pimascılardan buragı gördük tahtele selam soledik:d
Ne zaman görüştünüz ya? :) Neyse yarın oda yapacağız kısmetse :P

Army, ben o gösterdiğin filtreyi de denedim. Açıkçası çok verim alamadım. Hava girişi olarak zaten bu uygulamaya bir oda ekleyeceğiz, hava akımı orada toplanıp, filtre tarafından emileceğini düşünüyorum. Göreceğiz nasıl olacağını...

odayıda ytong hazır betondan yapın
kısın hem rutubet önler:D:D

abi 11.30da sendeyiz:)

Geri