BF Coupe hava filtresi projesi

pimascılar yarınki darlantıya yeni drenaj borunuzla gelicekmişiniz:D
Aytuğ sende şu almanların ikinci dünya savaşındaki enigma makineleri gibisin...Çöz çöz bitmiyorsun, en yeni yazılımla çözemiyorum..Ne diyorsun abi? Şimdi darlantı fiiliyatını bir açalım..Mahiyeti nedir? İkinci olarak bu aktivite nerede icra edilecek? ve son olarak boru moru, ne ayak? :P

:D :D RFC emlak ofisine dönmüş ortalık.

Gençlik Allah izin verirse yaza doğru işleri hallederim. Ondan sonra Selçuk'a sözüm var el ele kesiciye gireceğiz diye.Onu yaparım. Bir iki deneme yaparım millet öğrenir neyin ne olduğunu sonra çekilir izlerim milleti:)

Selçuk sana kaçak kat çıkacağım içinede havuz yapacağım :D :D

Karadüzen adam, kaçak kata da gelir, piknik tüpüne de..puhahah

Moderatör tarafında düzenlendi:
darlantı yarın bcekmecede
gelirsen darlandıgında nedemek anlasın gari

darlantı yarın bcekmecede
gelirsen darlandıgında nedemek anlasın gari
Aytuğcum, sizin harekat alanı çok uzak, idari intikalle çözülecek iş değil..16'sında çorlu semalarında angaje oluruz..:)

Kaya sitesi tuning:D elinize sağlık iyi iş çıkarmışsınız...:eyv

Emeğinize sağlık,
verim açısından güzel,görüntü olarak çirkin olmuş.
Hava kazanı için çinko tencere öneririm.

Elinize sağlık keşke metal boruyla dönülseymiş.

Bir daha filtre değiştirirseniz bence öndeki yelpazeyle kapalı kutu bir filtreyi öpüştürün.Sesi az olur ama oluk oluk soğuk çeker.Ankarada Bam coupeninkini öyle yaptık.Murat abi tam dediğimiz filtreyi bulamayıp almasada gene de sistem başarılı oldu.
Önerdiğim filtre şu;
805.jpg

Benden ufak bi tavsiye :)

Elinize sağlık keşke metal boruyla dönülseymiş.

Bir daha filtre değiştirirseniz bence öndeki yelpazeyle kapalı kutu bir filtreyi öpüştürün.Sesi az olur ama oluk oluk soğuk çeker.Ankarada Bam coupeninkini öyle yaptık.Murat abi tam dediğimiz filtreyi bulamayıp almasada gene de sistem başarılı oldu.
Önerdiğim filtre şu;
805.jpg

Benden ufak bi tavsiye :)
Armağan katılıyorum sana kardeşim Simota Carbon Air Filter güzel sağlam kaliteli etkili bir alternatif bende bundan düşünüyorum ama HKS Mantar var bende ayrıca bide bunun biraz daha kısa ufak versiyonu mevcut yine oda simota tabi boyutları ufak yanlış hatırlamıyorsam öyle bir versiyonuda vardı ama bu ölçülerde olan versiyonu çok daha iyi ayrıca seside fena değil bi abimimizin 1.6 sportunda vardı az çok biliyorum nasıl performans ve sesi olduğunu gerçi o aşmıştı biraz dereceli falan ne varsa koymuştu yüklü makineydi 147-150HP civarıydı gücü ama aracı sattığı diğer sahibi patlamıştı pert olmuştu araba 1 haftaya kalmadan yazık olmuştu neyse SİMOTA güzel bir tercih olabilir yinede herşeye rağmen güzel bir alternatif ve tavisiye denemeye değer diye düşünüyorum kafamda var Simota...

Geri