Ya arkadaş bi kere de beğen ya dişimi kırıcamsimdi kıs geliyor artık bu duzenekler size 30 hp vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya arkadaş bi kere de beğen ya dişimi kırıcamsimdi kıs geliyor artık bu duzenekler size 30 hp vermez
Eren, filtrenin sadece motora bakan tarafı kapalı, onun dışında diğer her yer açık, artı olarak yan taraftan aşağıdan havayı alan bir boru yerleştireceğiz ve ayrıca orjinal hava akımını sağlayan boruyu da yana koyarak, iyi bir verim elde edeceğimizi düşünüyorumFiltrenin yarisini kapatmissiniz kalan yarisida nerden ne kadar hava alacak? mal iyi malda konum iyi degil
Geç olsun güö olmasın burak abi tabi pazar günü kapalı heryer olur öyle şeyler halledersiniz haftaiçi abi bu arada bende imagesahck'a resimleri bir türlü yükleyemedim hata v eriyor mecburen facebook linki koyucam konuya napalım bu seferlikte böyle olsun abi...
Bu kadar uğraştan sonra kesinlikle elde edersin abi allttan boruyu vermen bile yeterli bence ama orjinalide verirsen daha iyi destekler tabi bu opsiyonlu ama güzel olmuş abi tuttum bu stiliEren, filtrenin sadece motora bakan tarafı kapalı, onun dışında diğer her yer açık, artı olarak yan taraftan aşağıdan havayı alan bir boru yerleştireceğiz ve ayrıca orjinal hava akımını sağlayan boruyu da yana koyarak, iyi bir verim elde edeceğimizi düşünüyorum
Sağol Halil abi teşekkürler şimdi yüklüyorum fotoları verdiğin siteye bakalım nasıl yüklicez siteyeAl sana yükleme sitesi...
http://www.flickr.com/photos/upload/