Beyaz Renk Megane 2 (Sedan) aranıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1380199_601488973241477_1378498684_n.jpg
1383223_601487726574935_1908357293_n.jpg

904362_10201403949398463_1200782481_o.jpg

Bu babamın Beyaz Megane ' ı . Zamanında sunrooflusunu çok istemiştim ama nasip olmadı .
( öylesine ekledim zaten sizin istediğiniz donanımlar yok ama yanlış anlaşılmasın satılık değil )

Kendim megane alacak olsam kesinlikle beyaz almam :D Osmanlı mavi HB , Kırmızı Sedan ve HB , Gümüş Gri Sedan veya HB , Birde Yeşil HB :D

Allah kaza bela vermesin , geçenlerde de görmüştüm bu aracı forumda gerçekten ok gibi araç..

​Osmanlı mavisi benimde çok hoşuma gidiyor.Birde yine çok az sayıda kırmızı ve lacivert sedan var , nette tek tük görüyorm , onlarda çok hoş duruyor..

Biri boş paket , diğerinide sökmüşler geri birleştirememişler gibi duruyor , resimde bile bu kadar belli :)

Arkadaşlar merhaba ,

Mersin'den sevdiğim bir kardeşim gri Megane 2 sini satıp beyaz Megane 2 arayışına girdi.
Çevrenizde ve ya forumda gören, duyan satmak isteyen olur ise lütfen haberleşelim..
İnternette bir kaç tane bulup çoğuna gitti ve geri döndü.O yüzden İnternette olmayan araçlarla iletişime geçmek isteriz..

Dizel - Benzinli fark etmiyor. SEDAN - BEYAZ ve full paket olmalı.(Sunroof dahil).Şimdiden teşekkürler ..

Abi kusura bakmada sizin yaptığınız delilik sadece renk için araba değiştirilirmi ya. ben yaklaşık 1 aydır 40 tane megan baktım. ya km oynanmış. yada adamların dediğinden fazla hasar çıkıyor. 100.000 deki arabanın motor bitmiş turbo sökülmüş takılmış.
Satmak yerine plastidip çakıp geçecektiniz bence.

Abi kusura bakmada sizin yaptığınız delilik sadece renk için araba değiştirilirmi ya. ben yaklaşık 1 aydır 40 tane megan baktım. ya km oynanmış. yada adamların dediğinden fazla hasar çıkıyor. 100.000 deki arabanın motor bitmiş turbo sökülmüş takılmış.
Satmak yerine plastidip çakıp geçecektiniz bence.

Valla arkadaş 2005 model gri aracını sattı beyaz almak için , şimdide araba bulamadık arabasız kaldı.Zevk ve heves işi bişey diyemeyiz o yüzden :) Bu plastidip dediğiniz giydirme ise bilmiyorum ama bende tercih etmem.Dışı beyaz kaputu açacaksın başka renk çıkacak , çok aklım yatmıyor o işe benim.

Aradığımız aracı arkadaşım Yozgat'ta bulup Mersin'e getirdi.Hayırlı olmasını diliyorum..

Geri