Beyaz Renk Megane 2 (Sedan) aranıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uğur

Yönetici
Başkan
33-Mersin
Arkadaşlar merhaba ,

Mersin'den sevdiğim bir kardeşim gri Megane 2 sini satıp beyaz Megane 2 arayışına girdi.
Çevrenizde ve ya forumda gören, duyan satmak isteyen olur ise lütfen haberleşelim..
İnternette bir kaç tane bulup çoğuna gitti ve geri döndü.O yüzden İnternette olmayan araçlarla iletişime geçmek isteriz..

Dizel - Benzinli fark etmiyor. SEDAN - BEYAZ ve full paket olmalı.(Sunroof dahil).Şimdiden teşekkürler ..

Bi internette bulup ; gidip , görüp ve vazgeçtiği araçlari bizimle paylaşirsan alicak arkadasda bilerek gitsin ne dersin ?

2 Tane antalya , mersin , antakya ve gazianetep te baktı.Şimdi burda paylaşırsam yanlış anlaşılabilir Tayfunum..

Biraz sıkıntılı renk , bende çok aramıştım.Şu an sahibinden de beyaz dizel hiç yok , benzinlide 1 tane var o da 2.0 motor.

Kimse sorunsuz arabasını satmaz bence :)
Çünkü bu devirde araba almakta zor plazadan sıfır almıyorsanız gerçekten zor.

Megane 2'ye yakışan en güzel renk bana göre.Kolay gelsin.:eyv

amaç renk değiştirmekse beyaz kaplatabilir aracını araba ararken yaptığı masrafla bile yaptırabilirdi belki bunu. başka sebebi varsa orası ayrı tabi.

Kimse sorunsuz arabasını satmaz bence :)
Çünkü bu devirde araba almakta zor plazadan sıfır almıyorsanız gerçekten zor.

Evet öyle ortalık patlak araç dolu , aslında benimkini istiyorda bende memnun olduğum için elimden bir şey gelmiyor :)

hayırlısı olsun abi inşallah bulursunuz beyaz meggy bulmak gerçekten çok zor meggy çok ama beyaz yok :))

1380199_601488973241477_1378498684_n.jpg
1383223_601487726574935_1908357293_n.jpg

904362_10201403949398463_1200782481_o.jpg

Bu babamın Beyaz Megane ' ı . Zamanında sunrooflusunu çok istemiştim ama nasip olmadı .
( öylesine ekledim zaten sizin istediğiniz donanımlar yok ama yanlış anlaşılmasın satılık değil )

Kendim megane alacak olsam kesinlikle beyaz almam :D Osmanlı mavi HB , Kırmızı Sedan ve HB , Gümüş Gri Sedan veya HB , Birde Yeşil HB :D

Geri